Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-16 14:59:10 +0300 Tο Pilates αποτελεί μια από τις πιο διάσημες μεθόδους γυμναστικής στο σύγχρονο δυτικό κόσμο. Pilates για εγκύους

Pilates για εγκύους

Pilates για εγκύους 470 900
Tο Pilates αποτελεί μια από τις πιο διάσημες μεθόδους γυμναστικής στο σύγχρονο δυτικό κόσμο.
Απαιτεί έντονη σωματική προσπάθεια αλλά και πνευματική συμμετοχή. Το μυαλό και η προσοχή όσων κάνουν Pilates είναι συγκεντρωμένο στο τί συμβαίνει ενώ ασκούνται.

Τα προτερήματα αυτής της μεθόδου βασίζονται σε έξι αρχές: συγκέντρωση, έλεγχος, κέντρο, ροή των κινήσεων, ακρίβεια και αναπνοή. Η ολοκληρωμένη σειρά των ασκήσεων δεν δουλεύει τμηματικά τους μύες του σώματος αλλά συνδυάζει όλες τις περιοχές του σώματος. Εκτός από ισοκινητικές κινήσεις, με τις ασκήσεις μπορούμε να συσπάμε ή να βοηθάμε την ελαστικότητα των μυών.

Η μέθοδος Pilates μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξάσκηση και προετοιμασία των μυών πριν από επέμβαση αλλά και μετά στο στάδιο της αποκατάστασης.

 
Όπως είπε και ο εμπνευστής της μεθόδου...

”Σε 10 μαθήματα νιώθεις τη διάφορα,σε 20 τη βλέπουν οι άλλοι και στα 30 έχεις καινούργιο σώμα”

 
Pilates για εγκύους


Η γυμναστική κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι πολύ χρήσιμη στην προετοιμασία για το χαρμόσυνο γεγονός, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά.

Η μέθοδος Pilates πριν και μετά την εγκυμοσύνη είναι πολύ χρήσιμη διότι συμβάλλει στην ενίσχυση της μέσης πριν από τη γέννα ενώ μετά βοηθά ώστε να επανέλθει στη φυσιολογική της θέση.

Το Pilates βασίζεται στην αναπνοή, στη συγκέντρωση, ώστε η σωματική άσκηση να είναι πάντα ελεγχόμενη από προσωπική επιλογή, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τις έγκυες γυναίκες.

Επιπλέον, τα μαθήματα Pilates για τις μέλλουσες μητέρες είναι ειδικά σχεδιασμένα προκειμένου να τις βοηθήσουν για  την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Σε γενικές γραμμές, τα μαθήματα για εγκύους ξεκινούν μετά το πρώτο τρίμηνο και μπορούν να συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Πρόγραμμα μαθημάτων

Studio Flawless
Ξανθίππου 11, Athens, GR.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας