Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 11:49:38 +0200 Απαλλαγείτε από τα κουνούπια..άμεσα και φυσικά! Picksan & τα κουνούπια μακριά

Picksan & τα κουνούπια μακριά

Picksan & τα κουνούπια μακριά 470 900
Απαλλαγείτε από τα κουνούπια..άμεσα και φυσικά!
Τα προϊόντα Picksan έχουν δημιουργηθεί από τον Καθηγητή Mehlhorn.  Ο καθ. Mehlhorn, του Πανεπιστημίου του Ντισελντόρφ είναι ο σπουδαιότερος και πιο γνωστός Γερμανός Ζωολόγος και Παρασιτολόγος. Ανάμεσα σε 80 διαφορετικά φυσικά συστατικά, διέκρινε τα πιο δραστικά. Τα συστατικά αυτά πέρασαν όλα τα απαραίτητα ποιοτικά τεστ, ανάλογα με αυτά που περιέχουν DEET (διαιθυλομετατολουαμίδη).

Δύο απολύτως φυσικά προϊόντα το Picksan Απωθητικό Σπρέι για τα Κουνούπια και το Picksan Απωθητικό Κουτί για τα Κουνούπια θα σας κάνουν να ξενοιάσετε από τα κουνούπια χωρίς να φοβάστε για καμία πιθανή επίπτωση στην υγεία σας αλλά και στην υγεία των παιδιών σας!

Το Picksan Απωθητικό Σπρέι για τα Κουνούπια είναι κατάλληλο για ενήλικες αλλά και για παιδιά και η προστασία του διαρκεί έως και 6 ώρες. Παράλληλα δροσίζει και ηρεμεί την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει δυσάρεστη οσμή. (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 9,90 ευρώ)

Το Picksan Απωθητικό Κουτί για τα Κουνούπια είναι η ασφαλής εναλλακτική λύση για τα υγρά, τις ταμπλέτες και τα σπιράλ. Διώχνει τα κουνούπια από δωμάτια, σκηνές και οχήματα και είναι εξαιρετικό για χρήση και σε παιδικό δωμάτιο. (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή  6,5 ευρώ)

www.elovari.gr
     
www.facebook.com/elovari.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας