Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-04-10 10:43:30 +0300 6+1 Τips για ασφαλείς διακοπές με το παιδί σε ξενοδοχείο

6+1 Τips για ασφαλείς διακοπές με το παιδί σε ξενοδοχείο

 6+1 Τips για ασφαλείς διακοπές με το παιδί σε ξενοδοχείο 470 900
Κάντε τις σωστές επιλογές για να έχετε μια ευχάριστη διαμονή
Το να μείνει ένα παιδί σ ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ίσως να μην είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Το άγνωστο μέρος είναι αρκετά πρόσφορο για να αρχίσει το μικρός μας την έρευνα καθώς τα ένστικτα του ερευνητή δε θα αργήσουν να φανούν.

1. Στα χαμηλά
Είναι στη δική μας επιλογή αν θα επιλέξουμε δωμάτιο σε μπαλκόνι ή στο ισόγειο. Εφόσον το ξενοδοχείο μάς δίνει αυτή την επιλογή, διαλέγουμε δωμάτιο χαμηλού ορόφου.  Έτσι η πρόσβαση με το καρότσι ή το ποδηλάτο του μικρού μας δε θα μας βαρύνουν καθόλου με τη μεταφορά τους

2. Πόρτες ... κλειστές
Κάθε φορά που μπαίνουμε μέσα στο δωμάτιο δεν ξεχνάμε να κλείσουμε καλά την πόρτα πίσω μας. Σε περίπτωση που η πόρτα δεν κλείνει καλά τοποθετούμε μπροστά της μια καρέκλα! Δεν θέλουμε άλλωστε το μωρό να κάνει τα πρώτα του βήματα στο διάδρομο!

3. Η μαμά σε ρόλο ελεγκτή
Ελέγχουμε το δωμάτιο του ξενονδοχείου σπιθαμή προς σπιθαμή. Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν γυμνά καλώδια και ξεχαρβαλωμένες πρίζες. Στην περίπτωση που έχετε ήδη αγοράσει ασφάλεια για τις πρίζες του σπιτιού δε θα ήταν κακή ιδέα να τις βάλετε στη βαλίτσα σας. Ελέγχουμε τις ντουλάπες και τα συρτάρια μην τυχόν έχει ξεχαστεί κάτι όπως μαχαίρι ή ψαλίδι και τα τοποθετούμε σε τέτοιο σημείο που το μωρό να μην έχει πρόσβαση.

4. Σκοτώνουμε τα μικρόβια
Αν και το δωμάτιο που θα μείνουμε έχει απολυμανθεί καλό θα ήταν να κάνουμε και μόνοι μας ένα γρήγορα καθάρισμα με αντιβακτηριδιακό υγρό. Τα μωρά λατρεύουν να μπουσουλάνε στα πατωμάτα και τα μεγαλύτερα παιδάκια να κάνουν βόλτες ξυπόλητα. Για το λόγο αυτό ας τους προσφέρουμε ένα καθαρό ... δάπεδο.

5. Φως στη νύχτα
Ειδικά αν το μωρό δεν μπορεί να κοιμηθεί στο σκοτάδι δεν παραλείπουμε να φέρουμε μαζί ένα φωτάκι νυκτός για το ξενοδοχείο!

6. "Δεν πάω πουθενά χωρίς τα παιχνίδια μου"
Στις αποσκευές μας υπολογίζουμε μια ακόμα βαλίτσα για την προίκα του μωρού! Τα παιχνίδια του θα το κρατήσουν απασχολημένο μέσα στο ξενοδοχείο και θα αισθανθεί σαν το σπίτι του.

6+1 Babyfriendly hotels
Yπάρχουν ξενοδοχεία τα οποία είναι ασφαλή για τα παιδιά και με δυνατότητες απασχόλησης.   Δείτε με τι κριτήρια  επιλέγουμε ξενοδοχείο

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας