Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-05-16 15:50:28 +0300 Μαμά μετατρέπει τις ζωγραφιές του παιδιού της σε πάνινα παιχνίδια

Μαμά μετατρέπει τις ζωγραφιές του παιδιού της σε πάνινα παιχνίδια

Μαμά μετατρέπει τις ζωγραφιές του παιδιού της σε πάνινα παιχνίδια 470 900
Χειροποίητες αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας!

Φτιάχνει μετά μανίας ζωγραφίες; Θέλετε με όλη σας τη δύναμη να διατηρήσετε την ανάμνηση από αυτό το κάπως αστείο "ανθρωπάκι" ή τον ελέφαντα που σχεδιάζει συνέχεια και μοιάζει με μπάλα; 

Mία δημιουργική μαμά είχε μία τρομερή ιδέα! Αποφάσισε να δώσει σε αυτές τις πρώτες ζωγραφίες τις γεμάτες χιούμορ φυγούρες, τα ζωάκια που μοιάζουν από έναν άλλο κόσμο, μορφή παιχνιδιού! 

 

 

Καλά διαβάσατε. Με αυτό τον τρόπο δίνει στη δημιουργικότητα του παιδιού αξία ενώ ταυτόχρονα μετατρέποντας σε απτό αντικείμενο, σε παιχνίδι ένα κομμάτι της φαντασίας του παιδιού, κρατά αυτή την ανάμνηση για πάντα ζωντανή. Φανταστείτε δε χαρά που μπορεί να νιώθει ένα μικρό παιδί που παίζει με τις... ζωγραφιές του.

 

"Στόχος μου είναι να μετατρέψω μια τέτοια δημιουργική ενέργεια σε μοναδικές κούκλες για να προσφέρω στα παιδιά μια μαγική στιγμή και να κρατήσουν για πάντα ένα μικρό αναμνηστικό από την παιδική τους ηλικία." αναφέρει η Γαλλία Wilma και δημιουργός στο προσωπικό της website με τίτλο "picoloartista"

 

Κάθε μαλακό παιχνίδι είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητο και είναι μοναδικό. Για να τα δημιουργήσει χρησιμοποίησε απλά υφάσματα που ήδη ήχε και τα γέμισε με χαρτομάντιλα.

 

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! ‘Εχετε σκεφτεί να κάνετε κάτι παρόμοιο για τα παιδιά σας;

Μπορείτε να της ζητήσετε να κατασευάσει και τη δική σας ζωγραφιά σε παιχνίδι εδώ

Δείτε μερικά παραδείγματα: 

 

 

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας