Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 11:42:12 +0200 Ο David Beckham ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook φωτογραφία της Victoria όπου φαίνεται καθαρά η προχωρημένη εγκυμοσύνη της. O David φωτογράφος

O David φωτογράφος

O David φωτογράφος 470 900
Ο David Beckham ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook φωτογραφία της Victoria όπου φαίνεται καθαρά η προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Τι και αν η Victoria πριν από λίγες ημέρες δήλωνε πως "Δεν είμαι από τα άτομα που τους αρέσει να βγαίνουν και να ποζάρουν και να επιδεικνύουν την εγκυμοσύνη τους" , ο David Beckham ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της στην προσωπική του σελίδα. "Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία την Victoria την ώρα που δεν με κοιτούσε. Είναι υπέροχη, τόσο κοντά στη γέννηση του μωρού μας". Με αυτά τα λόγια και αυτή την εικόνα ο David Beckham μοιράστηκε με τους θαυμαστές του την οικογενειακή ευτυχία του, ενώ ταυτόχρονα χάρισε στο κοινό τη μοναδική φωτογραφία που είναι πλήρως αισθητή η εγκυμοσύνη της συζύγου του, Victoria Beckham. H Victoria αναμένεται να φέρει στον κόσμο από μέρα σε μέρα το τέταρτο παιδί της οικογένειας Beckham που είναι κοριτσάκι. Σύμφωνα με το "Cover Media", η Μπέκαμ έχει κανονίσει να γεννήσει αυτή την Κυριακή με καισαρική σε πριβέ νοσοκομείο στο Λος Άντζελες. 

Πηγή: www.stylista.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας