Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 13:23:49 +0200 Τα παιδικά δημητριακά της Nestlé μεταφέρουν τους μικρούς τους φίλους στο μαγικό κόσμο της νέας ταινίας της Disney “Μπαμπούλες Πανεπιστημίου», χαρίζοντάς τους απίθανα δώρα με τους αγαπημένους τους Μπαμπούλες! Oι Μπαμπούλες τρώνε NESQUIK

Oι Μπαμπούλες τρώνε NESQUIK

Oι Μπαμπούλες τρώνε NESQUIK 470 900
Τα παιδικά δημητριακά της Nestlé μεταφέρουν τους μικρούς τους φίλους στο μαγικό κόσμο της νέας ταινίας της Disney “Μπαμπούλες Πανεπιστημίου», χαρίζοντάς τους απίθανα δώρα με τους αγαπημένους τους Μπαμπούλες!
Ανακαλύψτε τώρα και εσείς τους τρεις διαφορετικούς συνδετήρες- Μπαμπούλες με κινούμενη εικόνα, που θα βρείτε στα πακέτα NESQUIK και NESQUIK Duo, τοποθετήστε τους όπου μπορείτε να φανταστείτε και δείτε τις πόζες που παίρνουν οι αστείοι ήρωες.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ! Αναζητήστε το παιχνίδι μνήμης που θα βρείτε στο πίσω μέρος των πακέτων COOKIE CRISP και HONEY CHEERIOS, κόψτε τις κάρτες με τις φιγούρες των  πρωταγωνιστών και απολαύστε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.      

Συνδυάζοντας τα πλούσια θρεπτικά συστατικά της ολικής άλεσης με μοναδικές στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης, τα παιδικά δημητριακά της Nestlé μετατρέπουν το πρωινό γεύμα των παιδιών στην πιο απολαυστική συνήθεια της ημέρας!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας