Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 11:40:53 +0300 H ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική και το Alico Benefit Club (ABC) γνωστοποιούν με χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους. Nέα συνεργασία για τη ΡΕΑ

Nέα συνεργασία για τη ΡΕΑ

Nέα συνεργασία για τη ΡΕΑ 470 900
H ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική και το Alico Benefit Club (ABC) γνωστοποιούν με χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους.
Η συνεργασία παρουσιάζει μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις για τους ασφαλισμένους της εταιρείας Alico, που επιθυμούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών της πλέον σύγχρονης Κλινικής της Ελλάδας, της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής.

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική δεσμεύτηκε από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας και να αποτελεί πρότυπο στην ιδιωτική περίθαλψη, διευκολύνοντας όλους τους ασθενείς να έχουν πρόσβαση σε αυτή. Πρόσφατα επέκτεινε τις ιατρικές της υπηρεσίες σε νέους τομείς όπως της Γενικής χειρουργικής, ΩΡΛ, Πλαστικής χειρουργικής δημιουργώντας παράλληλα και Αγγειολογικό τμήμα.

Στο πλαίσιο των ειδικών προνομίων και εκπτώσεων η Κλινική ΡΕΑ προσφέρει επιπρόσθετα, αποκλειστικά στις ασφαλισμένες της Alico, έκπτωση 15% επί του τιμοκαταλόγου της σε όλα τα Μαιευτικά περιστατικά που διενεργούνται στην Κλινική για τις θέσεις από Δίκλινο Superior και άνω.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Κλινικής ΡΕΑ, κος Κωνσταντάκης Ιωάννης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Κλινική ΡΕΑ παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να παραμένει κοντά σε κάθε γυναίκα επενδύοντας σε μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την Alico με στόχο να ανταποκριθεί με το βέλτιστο τρόπο στις απαιτήσεις των πελατών της. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε διαρκώς υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, αφού στόχος μας είναι να είμαστε στην πρώτη θέση της επιλογής σας, για κάθε ανάγκη που αφορά την υγεία σας και την υγεία της οικογένειάς σας».

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας