Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-12-10 11:52:47 +0200 Εορταστικές εκδηλώσεις από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 έως και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 Musical Christmas στη Μαρίνα Φλοίσβου

Musical Christmas στη Μαρίνα Φλοίσβου

Musical Christmas στη Μαρίνα Φλοίσβου 470 900
Εορταστικές εκδηλώσεις από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 έως και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016.

Την εμπειρία ενός ξεχωριστού μουσικού σκηνικού θα ζήσουν όσοι επισκεφθούν τη Μαρίνα Φλοίσβου κατά τη διάρκεια των φετινών εορτών των Χριστουγέννων. Από τις 13 Δεκεμβρίου 2015 έως και τις 3 Ιανουαρίου 2016, η Μαρίνα Φλοίσβου «φοράει» τα γιορτινά της και μας ταξιδεύει μουσικά υπό το φως ενός υπέροχου δειλινού, χαρίζοντας χαμόγελα και μοναδικές στιγμές.


Οι εορταστικές εκδηλώσεις της μαρίνας, με θέμα «Musical Christmas», ξεκινούν με την Τελετή Έναρξης, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 17:00, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν εντυπωσιακά δρώμενα, τα οποία μαζί με την παραδοσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους.


Τα φετινά Χριστούγεννα η Μαρίνα Φλοίσβου γεμίζει νότες, ήχους και χρώματα, ταξιδεύοντάς μας σε πασίγνωστες μουσικές ιστορίες! Ο Άγιος Βασίλης καταφθάνει με το αγαπημένο του άρμα και συνοδεύεται από τους αγαπημένους μας χριστουγεννιάτικους συμπρωταγωνιστές! Με highlights από Αμερικάνικα, Ευρωπαϊκά, αλλά και Ελληνικά μιούζικαλ δίνουμε το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο ραντεβού, γεμάτο μουσική από όλο τον κόσμο! Συμμετέχουν η σύγχρονη ντίβα του μιούζικαλ στην Ελλάδα, Σία Κοσκινά με δεκαμελή θίασο από την σχολή PMTP και το νεανικό συγκρότημα Belleville!


Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, η Μαρίνα Φλοίσβου υποστηρίζει για μία ακόμα χρονιά τους συλλόγους «ΑΛΜΑ» και «Χαμόγελο του Παιδιού» φιλοξενώντας στον χώρο της τα Χριστουγεννιάτικα bazaar τους, στα οποία μπορεί κανείς να επιλέξει στολίδια και υπέροχα δώρα για οικογένεια και φίλους.
Παράλληλα, φιλοξενεί και τη  «Μουσική Κίνηση»,  σωματείο  μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία οργανώνει την δράση «Ανοιχτή Ακρόαση», όπου πέρα από την ψυχαγωγία, την γνωριμία με την κλασσική μουσική και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, λειτουργεί ως μέσο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για την συναισθηματική υποστήριξη βρεφών και παιδιών με εργαλείο την μουσική.

 


Επιπροσθέτως, η Μαρίνα Φλοίσβου συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη στήριξή της στο θεσμό του Δέντρου της Αγάπης και της Προσφοράς του Δήμου Π. Φαλήρου, με απώτερο σκοπό την ενεργή συνδρομή όλων στη συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του δήμου.


Από τις 13 Δεκεμβρίου λοιπόν και μετά, οι επισκέπτες της μαρίνας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν διάφορες, ευχάριστες και γεμάτες διασκέδαση χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες οι οποίες θα συνεχιστούν τις ημερομηνίες, 19-20/12, 24-27/12 και 31/12-03/01.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας