Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-05-18 15:01:48 +0300 10 + 1 αλήθειες που μόνο οι γονείς μπορούν να καταλάβουν

10 + 1 αλήθειες που μόνο οι γονείς μπορούν να καταλάβουν

10 + 1 αλήθειες που μόνο οι γονείς μπορούν να καταλάβουν 470 900
Είναι πολύ άδικο, οι άνθρωποι που θέλουν σαν τρελοί να κοιμηθούν, να αναγκάζονται να “βάλουν για ύπνο” εκείνους που δεν θέλουν να κοιμηθούν.

Το να μεγαλώνεις παιδιά δεν είναι μία απλή υπόθεση. Όμως δεν μπορείτε να αρνηθείτε πως κάποιες φορές το να είσαι γονιός έχει και πολύ γέλιο. Έτσι και εμείς φτιάξαμε για εσάς μία λίστα με τις δέκα και μία αλήθειες, που μόνο οι γονείς μπορούν να καταλάβουν. 

 

Δείτε παρακάτω! 

 

 1. Είναι πολύ άδικο, οι άνθρωποι που θέλουν σαν τρελοί να κοιμηθούν, να αναγκάζονται να “βάλουν για ύπνο” εκείνους που δεν θέλουν να κοιμηθούν.
 2. Μητρότητα: μία σειρά ιστοριών για το πως να κρυώσει ο καφές σας.
 3. Είναι λες και τα παιδιά είναι λαγωνικά, μπορούν να μυρίζουν τη στιγμή που χαλαρώνουμε. 
 4. Όταν προσποιείσαι πως κοιμάσαι για να βοηθήσεις το μωρό να κοιμηθεί και ξαφνικά ξυπνάς μετά από έναν τρίωρο απολαυστικό ύπνο. 
 5. Το 90% του να είσαι γονέας είναι σκέφτεσαι την επόμενη στιγμή που θα καταφέρεις να ξανα ξαπλώσεις μέσα στη μέρα.
 6. Νομίζετε πως είστε χαλαροί γονείς; Επιτρέψτε στο 2χρονο σας να διακοσμήσει μόνο του τα μπισκότα που φτιάξατε, χωρίς να παρέμβετε. 
 7. Δεν υπάρχει κανένας που να έχει μεγαλύτερη λίστα από πράγματα που πρέπει να ολοκληρώσει, από ένα παιδί την ώρα που ακούει πως πρέπει να πάει για ύπνο. 
 8. Υπάρχουν τα “5 λεπτά ακόμα” για τους ενήλικες και υπάρχουν τα “5 λεπτά ακόμα” για τα παιδιά. Και τα δύο είναι 5, όμως το τελευταίο διαρκεί τουλάχιστον μισή ώρα. 
 9. Όταν αντιλαμβάνεσαι πως όλα τα παιχνίδια, τα τραγούδια και οι ζωγραφικές είναι τελικά περισσότερο διασκεδαστικά για τους ενήλικες, αντί για τα παιδιά. Γιατί δεν τα κάναμε και πριν να γίνουμε γονείς; 
 10. Τι εννοείς πως είναι πολυτέλεια να πιεις ένα ποτήρι νερό;
 11. Το να είσαι μαμά σημαίνει να καταλαβαίνεις πως στο σπίτι σου τα πράγματα μπορούν να παίρνουν σειρά για να είναι καθαρά. Η κουζίνα, τα παιδιά ή τα μαλλιά σου. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. 


 

Μήπως έχετε κι εσείς κάποια να προσθέσετε στη λίστα;

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας