Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-03-16 13:47:48 +0200 Πρόκειται για ένα ευαίσθητο ζήτημα που οι γονείς πολύ συχνά δεν γνωρίζουν πως να συζητήσουν με τα παιδιά. Μία ταινια μικρού μήκους για το Pride

Μία ταινια μικρού μήκους για το Pride

Μία ταινια μικρού μήκους για το Pride 470 900
Πρόκειται για ένα ευαίσθητο ζήτημα που οι γονείς πολύ συχνά δεν γνωρίζουν πως να συζητήσουν με τα παιδιά.

Πρόκειται για ένα ευαίσθητο ζήτημα που οι γονείς πολύ συχνά δεν γνωρίζουν πως να συζητήσουν με τα παιδιά. Αυτή τη δυσκολία για συζήτηση αντιλήφθηκαν και οι δημιουργοί της ταινίας μικρού μήκους «In a Heartbeat».

 

Πρόκειται για μία ταινία, από τους Beth David και Esteban Bravo, διάρκειας 4 λεπτών, χωρίς διαλόγους. Η ταινία αφηγήται την ιστορία ενός νεαρού αγοριού, του Sherwin,που πηγαίνει ακόμη σχολείο και φοβάται να εκδηλωθεί, αλλά μια μέρα η καρδιά του αρχίζει να κυνηγά το αγόρι των ονείρων του.

 

Η ιστορία του Sherwin καταφέρνει να θίξει με ένα γλυκό και απλό τρόπο το ζήτημα, που δυσκολεύει τις συζητήσεις γονιών, ακόμα και εκπαιδευτικών. Η ταινία είχε τεράστια απήχηση στους θεατές και κατάφερε να χρηματοδοτηθεί ( αρχικός στόχος ήταν 3.000 δολάρια και ξεπέρασε τα 11.000 δολάρια ). Με την βοήθεια όλων των ανθρώπων που στήριξαν την χρηματοδότηση, η ταινία κατάφερε τελικά να κυκλοφορήσει. 

 

Δείτε την ταινία μικρού μήκους εδώ: 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας