Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-11 11:39:42 +0200 «Mia and Me: Από τη μαγική χώρα της Centopia στο AVENUE» Mia and Me
Mia and Me 470 900
Το εμπορικό κέντρο AVENUE θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στη μαγική χώρα της Centopia με ξεναγό τη Mia* και την παρέα της, στο πλαίσιο του Book Festival.
Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, στο AVENUE θα συμβούν… μαγικά πράγματα. Η αγαπημένη φίλη των μικρών επισκεπτών, Mia, και η παρέα της θα μετατρέψουν το εμπορικό κέντρο σε ένα ονειρικό παραμύθι! Στο εντυπωσιακό σκηνικό που θα στηθεί, οι μικροί φίλοι της Mia θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όλα τα στάδια της «μεταμόρφωσής» τους σε νεράιδες και ξωτικά.

Face Painting: H Mia καλωσορίζει τα παιδιά στη μαγική χώρα της Centopia και τα μεταμορφώνει σε νεράιδες ζωγραφίζοντας τα πρόσωπά τους!

Μπαλονοκατασκευές: Τα παιδιά αποκτούν τα δικά τους φτερά και ετοιμάζονται να πετάξουν στην μαγική χώρα της Centopia και να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις προκειμένου να σώσουν τους Μονόκερους!

Ζωγραφική: ‘Ερχονται σε μία πρώτη επαφή με τη χώρα της Centopia, χρωματίζοντας ήρωες και τοπία του παραμυθιού!

Αφήγηση Παραμυθιού: Το μαγικό βιβλίο ανοίγει και η ιστορία της Mia ξεκινά, με τα παιδιά να συμμετέχουν στη διάσωση των μονόκερων. Μία διαδραστική αφήγηση που μετατρέπει τα παιδιά σε πρωταγωνιστές, δίνοντάς τους ενεργό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας!

Τελευταίο στάδιο σε αυτό το παραμυθένιο «ταξίδι» θα είναι ένα μεγάλο δώρο που θα κληρωθεί μέσα από το μαγικό βιβλίο της Mia. Στις 28 και 29 Νοεμβρίου το εμπορικό κέντρο AVENUE υποδέχεται τη Mia και την παρέα της σε ένα παραμυθένιο ταξίδι που δεν πρέπει να χάσει κανείς!


*H Mia προβάλλεται κάθε Κυριακή πρωί στο Star Channel

Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ.: 210 6100901
www.avenuemall.gr
www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας