Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 14:32:48 +0300 Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα, η Νο 1 σπιρουλίνα στον κόσμο, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού προσφέροντας σας αποδεδειγμένα μοναδική ενέργεια, διαύγεια και αντοχή κάθε μέρα. Marcus Rohrer Σπιρουλίνα

Marcus Rohrer Σπιρουλίνα

Marcus Rohrer Σπιρουλίνα 470 900
Η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα, η Νο 1 σπιρουλίνα στον κόσμο, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού  προσφέροντας σας αποδεδειγμένα μοναδική ενέργεια, διαύγεια και αντοχή κάθε μέρα.

Αποτελεί μια από τις πλουσιότερες θρεπτικές πηγές της φύσης καθώς είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλά, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα καθώς και τις πολύτιμες ουσίες χλωροφύλλη, φυκοκυανίνη, βήτα-καροτίνη γ-λινολελινό οξύ και ιδανική πηγή βιοδιαθέσιμου σιδήρου.

Τονώνει και ενισχύει το ανοσοποιητικό θωρακίζοντας το ενάντια σε εξωγενείς επιβλαβείς παράγοντες (ιούς, μύκητες κ.α.).  Είναι η μοναδική σπιρουλίνα στον κόσμο που χάρη στο ειδικό Viosol μπουκάλι της, διατηρεί τη φρεσκάδα και τα ευεργετικά συστατικά της ανέπαφα από τον ήλιο! Καθαρίζει τον οργανισμό, τονώνει τον μεταβολισμό και φυσικά προσφέρει δύναμη και ευεξία όλη μέρα! Επιλέξτε Marcus Rohrer Σπιρουλίνα και υποδεχθείτε το φθινόπωρο δυναμικά! Ιδανική για όλη την οικογένεια!

Αναζητείστε τώρα την Marcus Rohrer Spirulina σε συσκευασία δώρου 180+60!!!


www.facebook.com/Spirulina.Marcus.Rohrer 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας