Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-12-17 15:28:38 +0200 Make a wish: Εύχομαι να αποκτήσω ένα κουτάβι Λαμπραντόρ – Έλενα, 11

Make a wish: Εύχομαι να αποκτήσω ένα κουτάβι Λαμπραντόρ – Έλενα, 11

Make a wish: Εύχομαι να αποκτήσω ένα κουτάβι Λαμπραντόρ – Έλενα, 11 470 900
Η Έλενα είχε ανάγκη την «Ελπίδα» της. Εκείνη θα είναι η δύναμή της για να αφήσει πίσω την ασθένειά της!

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και ζεστό από ένα παιδικό χαμόγελο. 

 

Η ευχή της μικρής Έλενας έγινε πραγματικότητα με την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας του Make a wish. Η ίδια είχε αναφερθεί στην αγάπη της για τα σκυλάκια και συγκεκριμένα για τα Λαμπραντόρ. Όταν μία μέρα την κάλεσαν να παρακολουθήσει μαθήματα για τα αγαπημένα της σκυλάκια, η ίδια δεν γνώριζε πως ήταν η μέρα ευχής για την ίδια. Δεν ήξερε πως σε λίγες ώρες η ευχή της θα έβγαινε αληθινή. Η Έλενα είχε ανάγκη την «Ελπίδα» της. Εκείνη θα είναι η δύναμή της για να αφήσει πίσω την ασθένειά της!

 

Έπειτα από την παρακολούθηση του σεμιναρίου «Πώς να συμπεριφερθείς σε ένα κουτάβι», η Έλενα είχε αρχίσει να κουράζεται αλλά η υπεύθυνη ομάδα την ενημέρωσε πως σε λίγες ώρες θα ερχόντουσαν στα σεμινάριο αληθινά κουτάβια για να τα γνωρίσει και να δει αν μπορεί να εφαρμώσει όλα όσα έμαθε. 

 

 

Με τα ευχάριστα νέα, η Έλενα ξέχασε την κούραση της και μετά από λίγες ώρες γνώρισε για πρώτη φορά το δικό της κουτάβι Λαμπραντόρ. Το κουτάβι που θα γίνει ο καλύτερός της φίλος. Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας προσφοράς και ποιος καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα από την προσφορά στα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη. 

 

Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε τον οργανισμό Make a wish, να πραγματοποιήσει τις ευχές των παιδιών ΕΔΩ

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας