Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-08-23 11:57:10 +0300 Η Μαίρη Συνατσάκη έχει το μήνυμα που χρειάζεται να ακούσει κάθε έγκυος γυναίκα

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει το μήνυμα που χρειάζεται να ακούσει κάθε έγκυος γυναίκα

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει το μήνυμα που χρειάζεται να ακούσει κάθε έγκυος γυναίκα 470 900
Αφού μοιράστηκε κάποια αγάλματα που δείχνουν πως αποτυπώνονταν οι έγκυες γυναίκες τα προηγούμενα χρόνια μίλησε για τον τρόπο που η ίδια αντιλαμβάνεται αυτή τη νέα φάση στην οποία μπαίνει το σώμα της.

Η Μαίρη Συνατσάκη από τη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, δεν έχει διστάσει να μιλήσει ανοιχτά για τα συναισθήματα, τις σκέψεις της αλλά και τα μηνύματα που καθημερινά λαμβάνει στον προσωπικό της λογαριασμό. 

 

Έτσι δεν έχασε ευκαιρία και αξιοποίησε με τον πιο ωφέλιμο τρόπο τα μήνυμα “αγανάκτησης” αρκετών γυναικών απού αναφέροντας στα κιλά που δεν έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της και στο πόσο αδύνατες είναι πλέον οι περισσότερες γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. 

 

Αφού μοιράστηκε κάποια αγάλματα που δείχνουν πως αποτυπώνονταν οι έγκυες γυναίκες τα προηγούμενα χρόνια, μίλησε για τον τρόπο που η ίδια αντιλαμβάνεται αυτή τη νέα φάση στην οποία μπαίνει το σώμα της. 

 

 

«Με αφορμή αυτά τα διαφορετικά σώματα, το πώς νιώθω αλλά και κάποια μηνύματα σαν αυτά που έχω λάβει αυτή την περίοδο, έκανα μερικές σκέψεις… Εύχομαι όσες βρίσκεστε στην ίδια κατάσταση να βιώνετε με ηρεμία τις αλλαγές στο σώμα σας. Να είναι μια ομαλή μετάβαση που δεν θα σας αγχώνει», έγραψε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

 

 

«Να έχετε στο περιβάλλον σας ανθρώπους που δεν θα κάνουν άβολα σχόλια για το βάρος σας, το μέγεθος της κοιλιάς σας, τους στήθους σας, τις ραγάδες σας. Να κοιτάτε το σώμα σας με μάτια που ευγνωμονούν αυτό που καταφέρνει αυτή τη στιγμή. Και προς Θεού! Να μη συγκρίνετε το δικό σας κορμί με οποιαδήποτε άλλη. Η σύγκριση είναι ο πιο σίγουρος δρόμος προς την ανασφάλεια», πρόσθεσε.

 

 

«Κι αν όλα αυτά τελικά σας δυσκολεύουν, εύχομαι να έχετε ανθρώπους που θα ακούσουν τους προβληματισμούς σας χωρίς να έχουν ως μόνιμη απάντηση ένα “Υπερβολές! Μα αυτή θα έπρεπε να είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής σου! Αντί να χαίρεσαι γκρινιάζεις για το σώμα σου”. Κάθε συναίσθημα όταν μοιράζεται με κατανόηση μπορεί να εκτονωθεί και να μειωθεί η έντασή του. Και τίποτα από όσα αισθανόμαστε δεν είναι ντροπιαστικό. Όλα όσα νιώθεις έχουν αξία και όλα είναι κομμάτι της διαδρομής σου» κατέληξε η Μαίρη Συνατσάκη. 

 

Μακάρι όλες οι γυναίκες να αισθάνονται όμορφα με το σώμα τους και να βρίσκονται κοντά σε ανθρώπους που τις υποστηρίζουν. Ευχαριστούμε τη Μαίρη για την υπενθύμιση! 

 

source: Instagram/MarySynatsaki


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας