Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-01 11:01:42 +0200 Γέννησε δίδυμα η σύζυγός του. Mπαμπάς ο Κώστας Γρίμπιλας

Mπαμπάς ο Κώστας Γρίμπιλας

Mπαμπάς ο Κώστας Γρίμπιλας 470 900
Γέννησε δίδυμα η σύζυγός του.

Ο Κώστας Γριμπίλας έγινε γνωστός όταν τον Αύγουστο του 2008, δέχτηκε το πιο όμορφο δώρο ... τη ζωή του.

Ο Κώστας, έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια και σώθηκε χάρη στον μπαμπά του Ντουζόν Ζάμιτ. Ο Ντουζόν Ζάμιτ, είχε έρθει για διακοπές στη Μύκονο. Η ιστορία εκείνο τον Ιούλιο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο νεαρός μετά από επίθεση που δέχτηκε, ξεψύχησε. Ο πατέρας του αποφάσισε να δώσει τα όργανα του παιδιού του. Ο θανατός σου η ζωή μου. 

 Ο Κώστας, με την καρδιά του Ντουζόν, να χτυπά μέσα του το 2013, κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του. "Πιστεύω ότι η Κωνσταντίνα Αγγελική (η κόρη του) έχει δυο μπαμπάδες και θα κρατήσει ζωντανή τη μνήμη και το μεγαλείο της καρδιάς του Ντουζόν". "Πώς μπορώ ποτέ να ξεχάσω τον Ντουζόν, όταν κάθε χτύπος της καρδιάς μου, μου θυμίζει πόσο τυχερός στ' αλήθεια είμαι; Δεν θα ήμουν εδώ, χωρίς εκείνον, αλλά ούτε και η κόρη μου. Είχα μόνο δυο μέρες ζωής όταν παρουσιάστηκε το μόσχευμα της καρδιάς του Ντουζόν". (απόσπασμα από Νέος Κόσμος).

Η ζωή όμως παίζει μερικές φορές, περίεργα παιχνίδια. Η μικρή Κωνσταντίνα, φεύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 9 μηνών.

Στην εκπομπή της Ζήνας, ο Κώστας, μετά από τρια χρόνια ανακοινώνει πως περιμένει έναν γιο και μια κόρη! Η δημοσιογράφος συγκινήθηκε όπως και όλοι μας. Η ζωή είναι τόσο γεμάτη! Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

.

 

Σήμερα ο Κώστας, κρατά στην αγκαλιά του τα δίδυμα του και με μια πολύ όμορφη ανάρτηση στο facebook το κοινοποίησε. «Γεια σε όλους. Είμαι η Κωνσταντίνα, ο άγγελος του μπαμπά και της μαμάς μου. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι αυτό το πρωί στις 11:45 ο αδελφός και η αδελφή μου ήρθαν στη ζωή….».

 
 
 

 

Μερικές φορές τα λόγια είναι περιττά, μπροστά στο μεγαλείο που λέγεται ΖΩΗ! Κώστα - Πόπη να σας ζήσουν! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας