Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-04-04 17:07:55 +0300 Η γνωστή τραγουδήστρια μιλά με ειλικρίνια για τη δύσκολη σχέση μητρότητας-καριέρας Lilly Allen: "Αγαπώ τα παιδιά μου αλλά κατέστρεψαν την καριέρα μου"

Lilly Allen: "Αγαπώ τα παιδιά μου αλλά κατέστρεψαν την καριέρα μου"

Lilly Allen: "Αγαπώ τα παιδιά μου αλλά κατέστρεψαν την καριέρα μου" 470 900
Η γνωστή τραγουδήστρια μιλά με ειλικρίνια για τη δύσκολη σχέση μητρότητας-καριέρας

Η Lilly Allen είναι μία αγαπητή Βρετανίδα τραγουδίστρια και μητέρα δύο παιδιών 10 και 11 ετών αντίστοιχα από τον πρώτο της γάμο. Στη διάρκεια των 00’s είχε μερικές εξαιρετικές στιγμές στο pop πεντάγραμμο και μουσικές επιτυχίες. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια φάση η καριέρα της έκανε μια κοιλιά. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Radio Times Podcast εξήγησε ότι βρέθηκε σε κάποιο σημείο που έπρεπε πια να επιλέξει. Οι δηλώσεις της ξεκίνησαν αρκετές αντιδράσεις σχετικά με το πόσο έντονα τοποθετήθηκε σχετικά με αυτό το -δύσκολο- δίλλημα «καριέρα ή μητρότητα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

 

«Τα παιδιά μου κατέστρεψαν την καριέρα μου. Τα αγαπάω και με ολοκληρώνουν, αλλά όταν μιλάμε για φήμη, την κατέστρεψαν. Κάποιοι επιλέγουν την καριέρα τους αντί για τα παιδιά τους και είναι δικαίωμά τους, αλλά οι δικοί μου γονείς ήταν απόντες όταν ήμουν παιδί. Νιώθω ότι μου άφησαν κάποιες άσχημες ουλές και δεν ήμουν διατεθειμένη να επαναλάβω (σ.σ την ίδια συμπεριφορά) και στα δικά μου παιδιά. Έτσι, επέλεξα να κάνω πίσω και να επικεντρωθώ σε αυτά. Είμαι χαρούμενη που το έκανα», δήλωσε.

 

Πολλοί ενοχλήθηκαν από τη χρήση του ρήματος «καταστρέφω». Δεν θα ήταν προτιμότερο να είχε πει «θυσιάζω»; Kι όμως σε ένα σύγχρονο κόσμο, με μεγάλες απαιτήσεις, ο κάθε γονιός έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί με το δικό του τρόπο. Επίσης, με αφορμή τη δήλωση της Allen ας δούμε σοβαρά το ζήτημα της ρομαντικοποιήσης της γονεϊκότητας, μιλώντας ανοιχτά για όσα αντιμετωπίσει μία μητέρα που προσπαθεί να γεφυρώσει μία ανταγωνιστική επαγγελματική πορεία με τη μητρότητα.

Και η Lilly Allen είχε το θάρρος, να δηλώσει ότι διάλεξε τη μητρότητα, καταστρέφοντας ένα άλλο οικοδόμημα που είχε χτίσει με κόπο. Η λύπη της είναι δική όπως και τα συναισθήματά της. Δεν την κάνει αυτό λιγότερο καλή μητέρα.  

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας