Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 15:35:27 +0300 Ο σύγχρονος τρόπος ζωής της γυναίκας καθιστά αναγκαία την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Lactal-Απαραίτητο στις διακοπές σας.

Lactal-Απαραίτητο στις διακοπές σας.

Lactal-Απαραίτητο στις διακοπές σας. 470 900
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής της γυναίκας καθιστά αναγκαία την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής.

Οι ενδυματολογικές συνήθειες, όπως στενά ρούχα και εσώρουχα, η κολύμβηση σε πισίνα, αλλά και η δραστήρια σεξουαλική ζωή, αυξάνουν τους παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξη παθογόνων μικροβίων και ταυτόχρονα τις απαιτήσεις υγιεινής του κόλπου.

Ο γυναικείος κόλπος διαθέτει φυσιολογικούς μηχανισμούς άμυνας έναντι των μικροβίων, όπου καθοριστικό ρόλο διαδραματίζουν οι γαλακτοβάκιλοι. Οι γαλακτοβάκιλοι αποτελούν το 80% της φυσιολογικής μικροβιακής χλωρίδας του κόλπου. Χρησιμοποιούν  το γλυκογόνο που υπάρχει άφθονο στο γυναικείο κόλπο και παράγουν γαλακτικό οξύ, το οποίο διατηρεί όξινο το περιβάλλον του κόλπου, με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών. Αυτό συνεπάγεται την εξάλειψη συμπτωμάτων, όπως ερεθισμός, ξηρότητα και κνησμός στην ευαίσθητη περιοχή.

Το LACTAL, με περισσότερα από 18 χρόνια κλινικής εμπειρίας, είναι κολπικό gel που περιέχει στη σύνθεσή του γαλακτικό οξύ και γλυκογόνο.

Το LACTAL είναι ιδανικό:
-    για τη διατήρηση του φυσιολογικού pH του κόλπου,
-    για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των δυσάρεστων οσμών,
-    για την καταπολέμηση των παθολογικών εκκρίσεων,
-    σε συνδυασμό με τη φαρμακευτική αγωγή της βακτηριακής κολπίτιδας
-    κατά τη διάρκεια και μετά τη λήψη αντιβιοτικών.

Το LACTAL είναι απόλυτα ασφαλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά από γυναίκες κάθε ηλικίας, ακόμη και κατά την περίοδο της λοχείας και της κύησης. Συνιστάται επίσης κατά το στάδιο της εμμηνόπαυσης, καθώς αντιμετωπίζει την ξηρότητα του κόλπου.

Το LACTAL πωλείται αποκλειστικά στα φαρμακεία από τη Lavipharm, σε συσκευασία των 7 περιεκτών.

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας