Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-04-15 15:55:29 +0300 Κράτα με σφιχτά: Νεογέννητο σκαρφαλώνει πάνω στη μαμά του για να την αγκαλιάσει δευτερόλεπτα μετά την καισαρική!

Κράτα με σφιχτά: Νεογέννητο σκαρφαλώνει πάνω στη μαμά του για να την αγκαλιάσει δευτερόλεπτα μετά την καισαρική!

Κράτα με σφιχτά: Νεογέννητο σκαρφαλώνει πάνω στη μαμά του για να την αγκαλιάσει δευτερόλεπτα μετά την καισαρική! 470 900
Το μωράκι βολεύτηκε στην πιο ανορθόδοξη θέση!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από την γέννηση ενός μωρού στην Βραζιλία. Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο της Σάντα Μόνικα, η μικρούλα Agata Ribeiro Coelho δευτερόλεπτα αφού γεννήθηκε θέλησε να αγκαλιάσει τη μητέρα της. Το ιατρικό προσωπικό της κλινικής βιντεοσκόπησε την τρυφερή στιγμή της πρώτης αγκαλιάς καθώς πρώτη φορά έβλεπαν κάτι τέτοιο. 

 

Το μωράκι βολεύτηκε στην πιο ανορθόδοξη θέση, κόλλησε στο πρόσωπο της μητέρας του και δεν φαινόταν διατεθειμένη να αφήσει την θέση αυτή. Τα γλυκά λόγια της μητέρας της, που της ψιθύριζε όσο την αγκαλιάζε και η ζεστασιά του σώματός της, φαίνεται να οφείλονται σε αυτή τη γλυκιά στιγμή. 

 

«Ήταν συγκλονιστική η στιγμή που η κόρη μου με αγκάλιασε για πρώτη φορά», είπε αργότερα η μαμά της. «Η ιατρική ομάδα ήταν εξαιρετική και όλοι εξεπλάγησαν με τη μικρή μας. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο τρυφερή είναι μαζί μου!», ανέφερε η μητέρα της.


Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Να σας ζήσει το μωράκι σας! 

 

source: filoitexnisfilosofias.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας