Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-09-03 10:28:44 +0300 KIDS SAVE LIVES: οι απινιδωτές προσιτοί για όλους

KIDS SAVE LIVES: οι απινιδωτές προσιτοί για όλους

KIDS SAVE LIVES: οι απινιδωτές προσιτοί για όλους 470 900
Ο πρόεδρος του «KIDS SAVE LIVES», κ. Αναστάσης Στεφανάκης είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την απόφαση για μείωση του συντελεστή ΦΠΑ από το 24% στο 6% στην αγορά των Απινιδωτών.

 

Ο απινιδωτής είναι μία ιατρική συσκευή, η οποία σε συνεργασία με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση μπορεί να ανατάξει, μια θανατηφόρα καρδιακή αρρυθμία. Πρόκειται για ένα σωτήριο και αναγκαίο μηχάνημα που σε περίπτωση ανακοπής καρδιάς μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές. Έπειτα από πρόταση, του ανθρωπιστικού συλλόγου KIDS SAVE LIVES - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ στο Υπουργείο Οικονομικών, πλέον οι απινιδωτές θα πωλούνται πλέον πιο φθηνά και από ένα κινητό τηλέφωνο! Ο πρόεδρος του «KIDS SAVE LIVES», κ. Αναστάσης Στεφανάκης είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την απόφαση για μείωση του συντελεστή ΦΠΑ από το 24% στο 6% στην αγορά των Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών (AEDs).
 

Η πρόταση που εγκρίθηκε και ψηφίστηκε στην Βουλή, πριν από λίγες κιόλας μέρες, βοηθά ένα μεγάλο αριθμό πολιτών να έχει πρόσβαση στα σωτήρια αυτά μηχανήματα. Παράλληλα, για τα επόμενα δύο χρόνια προβλέπεται να δημιουργηθεί, ένα μεγάλο δίκτυο 10.000 απινιδωτών, σε δημόσιους χώρους για τη νόμιμη χρήση αυτών από εκπαιδευμένους πολίτες και επαγγελματίες υγείας έτσι ώστε όλα τα μελλοντικά θύματα ανακοπής να έχουν υψηλές πιθανότητες επιβίωσης.

 

Συγχαρητήρια στον οργανισμό KIDS SAVE LIVES - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ!
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας