Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-05-18 12:34:46 +0300 Kate Winslet: "Σταματήστε να βάζετε σε κίνδυνο την ψυχική υγεία των παιδιών μας!"

Kate Winslet: "Σταματήστε να βάζετε σε κίνδυνο την ψυχική υγεία των παιδιών μας!"

Kate Winslet: "Σταματήστε να βάζετε σε κίνδυνο την ψυχική υγεία των παιδιών μας!" 470 900
H σπουδαία αυτή γυναίκα, μαμά και καλλιτέχνης έδωσε -από το ρόλο της μαμάς- στον ευχαριστήριο λόγο της μερικά από τα πιο δυνατά μηνύματα που ελπίζουμε να ακουστούν.

Μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Ευρωπαϊκού αλλά και Παγκόσμιου κινηματογράφου, παρέλαβε πρόσφατα το βραβείο BAFTA Καλύτερου Γυναικείου ρόλου για την μίνι Βρετανική σειρά "Ι Αm Ruth" που περιγράφει το αγώνα μίας έφηβης με την ψυχική ασθένεια, η οποία σχετίζεται με την υπερέκθεση της στον online κόσμο

Στη μίνι σειρά πρωταγωνιστεί η ίδια μαζί με την κόρη της Mia Threapleton που υποδύεται τη νεαρή Ruth. 

H σπουδαία αυτή γυναίκα, μαμά και καλλιτέχνης έδωσε -από το ρόλο της μαμάς- στον ευχαριστήριο λόγο της μερικά από τα πιο δυνατά μηνύματα που ελπίζουμε να ακουστούν. 

«Το «I Am Ruth» εξηγεί η Βρετανίδα ηθοποιός "δημιουργήθηκε για γονείς και τα παιδιά τους, για οικογένειες που αισθάνονται ότι είναι όμηροι των κινδύνων του διαδικτυακού κόσμου, για γονείς που επιθυμούν να μπορούν να επικοινωνούν ακόμα με τους εφήβους τους, αλλά δεν μπορούν πλέον» και συμπληρώνει «Παρακαλώ σταματήστε το επιβλαβές ψηφιακό περιεχόμενο, δεν το θέλουμε», συνέχισε. «Θέλουμε τα παιδιά μας πίσω. Δεν θέλουμε να μείνουμε ξύπνιοι, τρομοκρατημένοι ότι ψυχική υγεία των παιδιών μας είναι σε κίνδυνο» δηλώνει καθώς παραλαμβάνει το βραβείο.

Μπορείτε να δείτε όλη τη συγκινητική ομιλία της Kate Winslet στο παρακάτω βίντεο: 

Εμείς της δίνουμε το πιο δυνατό μας χειροκρότημα! 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας