Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 17:13:59 +0300 Το «joy & art garden» αποτελεί έναν νεοσύστατο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πολυχώρο για μικρούς και μεγάλους, δίνοντας τη μοναδική δυνατότητα να ανακαλύψει ο καθένας τις κλίσεις και τα ταλέντα του, ελεύθερα και δημιουργικά, μόλις από την ηλικία των 18 μηνών. joy & art garden

joy & art garden

joy & art garden 470 900
Το «joy & art garden» αποτελεί έναν νεοσύστατο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πολυχώρο για μικρούς και μεγάλους, δίνοντας τη μοναδική δυνατότητα να ανακαλύψει ο καθένας τις κλίσεις και τα ταλέντα του, ελεύθερα και δημιουργικά, μόλις από την...
Η καινοτομία του πρωτότυπου αυτού εγχειρήματος έγκειται στο εξειδικευμένο προσωπικό και την ειδική διαρρύθμιση του χώρου. Σε έναν μεγάλο και ενιαίο δημιουργικό κήπο κάθε Τέχνη έχει τη γωνιά της: η γωνιά του Θεάτρου, της Μουσικής, των Κατασκευών, των Εικαστικών, της Φωνητικής και του Χορού. Κάθε γωνιά είναι πλήρως εξοπλισμένη υλικοτεχνικά, έχει το δικό της δάσκαλο και τη δική της αισθητική. Έτσι κάθε παιδί αφήνεται ελεύθερο να οδηγηθεί με τη δική του πρωτοβουλία και αίσθηση, εκεί που επιθυμεί.. Τα παιδιά επιλέγουν και αγαπούν την τέχνη που τους ταιριάζει και με τη βοήθεια έμπειρων δασκάλων και εμψυχωτών αναπτύσσουν συνεχώς το δικό τους ξεχωριστό ταλέντο.

Στο «joy & art garden» ο σκοπός είναι να έρθουν τα παιδιά πραγματικά σε επαφή με όλες τις τέχνες. Μέσα από το παιχνίδι και τη βιωματική εμπειρία να μπορέσουν να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, να απογειώσουν την φαντασία τους, να διασκεδάσουν, να καλλιεργήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να μάθουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους.

Στο χώρο λειτουργούν:

α)  Πρωινό τμήμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 18 μηνών έως 5 ετών, καθημερινά από τις 8.30 το πρωί έως τις 16.00 το μεσημέρι. Η φύλαξη των παιδιών για πρώτη φορά συναντά τη δημιουργική απασχόληση μέσα σε ένα περιβάλλον δημιουργίας και  παιχνιδιού.

β) Απογευματινό τμήμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 5 έως 12 ετών ετών (οι μέρες & ώρες ανακοινώνονται μόλις ολοκληρωθούν οι εγγραφές)

γ) Απογευματινό τμήμα εφήβων (οι μέρες & ώρες ανακοινώνονται μόλις ολοκληρωθούν οι εγγραφές)

δ)  Βραδινό τμήμα ενηλίκων (οι μέρες & ώρες ανακοινώνονται μόλις ολοκληρωθούν οι εγγραφές)

Στο τέλος κάθε τμήματος δημιουργείται και παρουσιάζεται παράσταση από τα παιδιά, η οποία θα πραγματοποιείται με αποκλειστικά φιλανθρωπικό χαρακτήρα.


πληροφορίες & εγγραφές:
Αθανασίου Διάκου 35, Κάτω Κηφισιά
Τηλέφωνα: 213.033.3663 / mob.  6946.103.085.
www.joyandartgarden.gr, joyandartgarden@gmail.com,
fb: joy & art garden

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας