Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-09-14 18:01:13 +0300 Η Jennifer Lawrence μιλά για την μητρότητα στο τεύχος Οκτωβρίου της Vogue

Η Jennifer Lawrence μιλά για την μητρότητα στο τεύχος Οκτωβρίου της Vogue

Η Jennifer Lawrence μιλά για την μητρότητα στο τεύχος Οκτωβρίου της Vogue 470 900
Μεγαλώνω ένα μικρό αγόρι που κάποια στιγμή θα πάει στο σχολείο. Τα όπλα είναι η νούμερο ένα αιτία θανάτων παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στην πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική αυτή την περίοδο, για το καλωσόρισμα του νέου μέλους στην οικογένειά της, τον γιο της Σάι και φυσικά για την μητρότητα. 


 

«Είναι τρομακτικό να μιλάς για τη μητρότητα επειδή είναι διαφορετική σε κάθε μαμά.... Θυμάμαι να περπατάω με μία από τις καλύτερές μου φίλες, όταν ήμουν περίπου εννέα μηνών έγκυος, και να της λέω, όλοι επιμένουν πως θα αγαπήσω το μωρό περισσότερο από τη γάτα μου. Το πρωινό που γέννησα, ένιωσα τη ζωή μου να ξαναρχίζει. Έλεγα, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της ζωής μου. Μόνο κοιτούσα. Ήμουν ερωτευμένη», δήλωσε στην Vogue η ηθοποιός. 

 

Σχετικά με το θέμα των αμβλώσεων που επικρατεί στην Αμερική και το «Roe v. Wade» αναφέρει: «Θυμάμαι να το σκέφτομαι ένα εκατομμύριο φορές ενώ ήμουν έγκυος. Και ενώ είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη κάθε δευτερόλεπτο ήταν διαφορετικό. Γι’ αυτό αναρωτιόμουν τι θα έκανα αν χρειαζόταν να κάνω κάτι τέτοιο;».

 

 

Τέλος δεν δίστασε να μιλήσει για το δικαίωμα στην οπλοκατοχή που ακόμα επιτρέπεται στην Αμερική, «Μεγαλώνω ένα μικρό αγόρι που κάποια στιγμή θα πάει στο σχολείο. Τα όπλα είναι η νούμερο ένα αιτία θανάτων παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και οι άνθρωποι εξακολουθούν να ψηφίζουν πολιτικούς που χρηματοδοτούνται από το NRA. Με τρελαίνει αυτό», συμπλήρωσε στη συνέντευξή της.

 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας