Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-07-25 12:15:02 +0300 Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για την εγκυμοσύνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό!

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για την εγκυμοσύνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό!

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για την εγκυμοσύνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό! 470 900
Καλλιτέχνες και παρουσιαστές έσπευσαν να συγχαρούν το ζευγάρι και να τους ευχηθούν ότι καλύτερο.

Η διάσημη ινφλουένσερ ανακοίνωσε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως η ίδια και ο σύντροφός της, παρουσιαστής και μοντέλο, Δημήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν το πρώτο του παιδί. Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη συγκίνησε τους ακολούθους της καθώς, αποκάλυψε πως η ίδια έμαθε για την εγκυμοσύνη της λίγες μόνο μέρες αφού είχε φύγει από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα, αφού πάλεψε για χρόνια με τον καρκίνο.

 

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: 

 


 

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι!🥲

Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!

Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ ❤️

Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».

Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ!

Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω …….

Ανυπομονώ!

Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…

 

Καλλιτέχνες και παρουσιαστές έσπευσαν να συγχαρούν το ζευγάρι και να τους ευχηθούν ότι καλύτερο, όμως υπήρξαν και κάποιοι άνθρωποι, που ακόμα και σε ένα τόσο προσωπικό μοίρασμα, βρήκαν χώρο για το αρνητικό τους σχόλιο.

 

Ερωτήσεις όπως “Ποιανού είναι το παιδί;” ή “Τώρα θα μας το παίζει καλή νοικοκυρά και μάνα;” βρέθηκαν στο instagram της Ιωάννας, η οποία απάντησε σε κάποιες περιπτώσεις με χιούμορ, ενώ σε άλλες αδιαφόρησε. 

 

Αυτή την περίοδο η ίδια χρειάζεται ξεκούραση, καθώς δεν έχει μια εύκολη εγκυμοσύνη. Ταλαιπωρείται από ναυτίες και έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις. 

 

 

Εμείς με τη σειρά μας θα ευχηθούμε στο ζευγάρι να πάνε όλα καλά για την οικογένεια τους και να μείνουν μακριά από τα αρνητικά σχόλια. Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μοναδική, ιδιαίτερα όταν είναι η πρώτη σου! 
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας