Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-25 10:04:52 +0300 Η Shiseido και ο Δήμος Γλυφάδας σας προσκαλούν να τρέξετε για έναν υπέροχο σκοπό. I Run For Beauty

I Run For Beauty

I Run For Beauty 470 900
Η Shiseido και ο Δήμος Γλυφάδας σας προσκαλούν να τρέξετε για έναν υπέροχο σκοπό.

Η Shiseido υποστηρίζοντας πως η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και με γνώμονα την ανάδειξη της εσωτερική μας ομορφιάς μέσω του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας, διοργανώνει το 1ο ’’Shiseido Run For Beauty’’.

Το 1ο ’’Shiseido Run for Beauty’’  είναι μια γιορτή για την ομορφιά και τον αθλητισμό και διοργανώνεται την Κυριακή 12 Ιουνίου σε μια υπέροχη διαδρομή στην παραλία Γλυφάδας. Προσκεκλημένοι είναι όλοι! Άντρες, γυναίκες και παιδιά ενώνουμε τις δυνάμεις και τρέχουμε ένα Fun Run 5km και ένα Kids Run750m!

Δίνουμε ραντεβού για έναν υπέροχο σκοπό: Να μοιραστούν δωρεάν πρωινά γεύματα σε παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της Αττικής, μέσω του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

Συμβολικό κόστος συμμετοχής 7€.

Στο www.shiseidobeauty.gr μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας. Καλή επιτυχία! 

Ας συμμετέχουμε όλοι σε μια γιορτή για την ομορφιά και ας μοιραστούμε αυτή την εμπειρία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

H αντηλιακή σειρά  Shiseido Suncare  με τη νέα τεχνολογία WetForce θα είναι ο δικός  σας ’’runningpartner’’, καθώς είναι τα μόνα αντηλιακά που ενισχύονται με το νερό ή τον ιδρώτα.

Τώρα, μπορείτε πλέον να κολυμπάτε, να τρέχετε, να παίζετε και να απολαμβάνετε τον ήλιο, με τη σιγουριά ότι το WetForce αγαπάει το νερό τόσο, όσο εσείς! 

Με το σύνθημα ’’Ι Run for Beauty’’ η fitness instructor Ελένη Πετρουλάκη, η Beauty Editor και Founder του beautydiaries.gr, Έφη Ανέστη και η Fashion Blogger του Allyouneedistyle.com, Φιλιώ Μέτση ενώνουν τις δυνάμεις τους για το 1ο Shiseido Run for Beauty. Μια γιορτή για την ομορφιά και τον αθλητισμό για άντρες, γυναίκες και παιδιά, την Κυριακή 12 Ιουνίου σε μια υπέροχη διαδρομή στην παραλία Γλυφάδας.
 
Οι τρεις ’’Run Ambassadors’’ αφού πρώτα έχουν προετοιμάσει την επιδερμίδα τους  με τα νέα προϊόντα Wetforce από τη σειρά Shiseido Suncare για την απόλυτη αντηλιακή προστασία, φωτογραφίζονται με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό της TECHNOGYM, λίγο πριν τον αγώνα των 5 Km. 


Η Ελένη Πετρουλάκη, η Έφη Ανέστη και η Φιλιώ Μέτση δοκίμασαν πρώτες τη μοναδική εμπειρία εκγύμνασης, που μόνο η διεθνώς αναγνωρισμένη και καινοτόμος εταιρεία TECHNOGYM -αποκλειστικός προμηθευτής όλων των αθλητικών κέντρων προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016- μπορεί να προσφέρει. 

Υποστηρίζοντας δυναμικά τις αξίες του wellness, της ομορφιάς και της μόδας, οι τρεις ’’Run Ambassadors’’ συνδράμουν με τη σειρά τους στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα του 1ου Shiseido Run for Beauty προς τον Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, για την παροχή δωρεάν πρωινών γευμάτων σε παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της Αττικής. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας