Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 18:44:24 +0200 Μεγάλη επιτυχία είχε το event που διοργάνωσε η Ελληνική εταιρεία RAXEVSKY για την στήριξη του “Χαμόγελου του παιδιού” χθες βράδυ, Δευτέρα 2 Απριλίου στον πολυχώρο Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων H Raxevsky στηρίζει το "Χαμόγελο"

H Raxevsky στηρίζει το "Χαμόγελο"

H Raxevsky στηρίζει το "Χαμόγελο" 470 900
Μεγάλη επιτυχία είχε το event που διοργάνωσε η Ελληνική εταιρεία RAXEVSKY για την στήριξη του “Χαμόγελου του παιδιού” χθες βράδυ, Δευτέρα 2 Απριλίου στον πολυχώρο Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων

38 γυναίκες από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό και δημοσιογραφικό χώρο δέχτηκαν αφιλοκερδώς να “κάνουν πασαρέλα” για καλό σκοπό. Στόχος να φέρουν στην επικαιρότητα και να θυμίσουν ότι τα παιδιά, σήμερα περισσότερο από ποτέ, χρειάζονται την αγάπη και την στοργή των μεγάλων. 

Συγκεκριμένα η Τζένη Μπότση, η Βάσω Λασκαράκη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Τζένη Θεωνά, η Άννα Καραμανλή, η Βανέσα Αδαμοπούλου, η Χρύσπα, η Μαριάντα Πιερίδη, η Χριστίνα Παππά, η Νικολέτα Καρρά, η Αγγελική Λάμπρη, η Ευγενία Τσαούση, η Ευγενία Παναγωπούλου, η Λίδα Καστούδα, η Μαρία Αντιμισάρη,  η Άννα Πολύζου, η Άντζελα Ευριπίδη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Στέλλα Γιαμπουρά, η Ελένη Καρποντίνη, η Έμιλυ Ματθαιακάκη, η Νικολέτα Ράλλη,η Δέσποινα Βλεπάκη, η Μαρία Λουίζα Βούρου, η Ιωάννα Σουλιώτη, και πολλές ακόμα φόρεσαν δημιουργίες RAXEVSKY από την collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012.
Την λαμπερή βραδιά παρουσίασε  η Ζέτα Μακρυπούλια και Γιώργος Καπουτσίδης.

 
Σήμερα το χαμόγελο συντηρεί 11 σπίτια και φιλοξενεί 286 παιδιά. Στηρίζει παιδιά και οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης, παιδιά σε νοσοκομεία, διαθέτει ασθενοφόρα για παιδιά και νεογνά, συντηρεί την εθνική γραμμή SOS 1056 και το AMBER ALERT HELLAS.

Το χαμόγελο του παιδιού δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση αλλά στηρίζεται αποκλειστικά από τις προσφορές απλών ανθρώπων, ενώ μόνο το 10% των εσόδων πηγαίνει σε διοικητικά έξοδα και το 90% πηγαίνει απ’ ευθείας στον σκοπό.
 

ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ:

Καλέστε στο 14545 από το κινητό σας (χρέωση 2,46 €/κλήση)

Στείλτε SMS στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO ή κενό (χρέωση 2,46 €/SMS)

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας