Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 11:48:58 +0200 Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας σε Δημοτικά Σχολεία απομακρυσμένων περιοχών H INTERSPORT έφτασε στα άκρα

H INTERSPORT έφτασε στα άκρα

H INTERSPORT έφτασε στα άκρα 470 900
Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας σε Δημοτικά Σχολεία απομακρυσμένων περιοχών

Η INTERSPORT, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας Fit for Life, εδώ και δύο χρόνια φέρνει επιτυχώς τους νέους κοντά στον αθλητισμό, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα και δράσεις. Φέτος, επέλεξε απομακρυσμένα και ακριτικά Δημοτικά Σχολεία της Ελλάδας για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για τις αθλοπαιδιές τους μέσα από το πρόγραμμα «Φτάνουμε στα Άκρα».

Η φετινή πρωτοβουλία, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στα μέσα Οκτωβρίου, αφορά σε 26 Δημοτικά Σχολεία 3 Νομών: της Κοζάνης, της Φλώρινας και της Καστοριάς, τα οποία η INTERSPORT επισκέφτηκε με την ειδική κινητή της μονάδα.

Ο χορηγούμενος εξοπλισμός σε κάθε σχολείο περιλαμβάνει αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών, τα οποία συμβάλλουν στη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα που εντάσσονται στο  μάθημα της φυσικής αγωγής.


  


Νέα ΚαύκασοςΓια την υλοποίηση του προγράμματος «Φτάνουμε στα Άκρα», η INTERSPORT συνεργάστηκε με τους εκάστοτε Δήμους και τις Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Την κινητή μονάδα συνόδευσαν αθλητές των τοπικών Συλλόγων, οι οποίοι μίλησαν στους μαθητές για τα οφέλη του αθλητισμού και της υγιεινής διατροφής στη ζωή τους. 

  

Νεστόριο


Είναι μια πρωτοβουλία που υπηρετεί την αποστολή της INTERSPORT να εμφυσήσει τις αξίες του αθλητισμού σε παιδιά και να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Για το λόγο αυτό, προτεραιότητα του προγράμματος αποτελούν οι περιοχές και τα σχολεία εκείνα, τα οποία χρήζουν μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης λόγω της περιορισμένης πρόσβασής τους σε αθλητικές διοργανώσεις και εγκαταστάσεις.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Λήδα Φουρλή – Διευθύντρια Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους εκπροσώπους των Δήμων και τους αθλητές που συνέβαλαν στην επιτυχία του προγράμματος που πραγματοποιήσαμε στα σχολεία απομακρυσμένων περιοχών. Στην INTERSPORT πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εκπαίδευσης και στόχος μας μέσα από το πρόγραμμα “Φτάνουμε στα Άκρα” είναι να συμβάλλουμε ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία να αναπτύξουν την αθλητική παιδεία στους νεαρούς μαθητές τους. Ξεκινήσαμε φέτος με σχολεία της Βορείου Ελλάδος και στόχος μας είναι να βρεθούμε σε ακόμη περισσότερα, φτάνοντας στα «Άκρα».

Η INTERSPORT δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ως μέλος του Ομίλου FOURLIS από το 2000 και αποτελεί σήμερα τη Νο1 αλυσίδα αθλητικών ειδών τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Με την πεποίθηση πως ο αθλητισμός είναι για όλους, η αποστολή της INTERSPORT είναι να φέρνει τον αθλητισμό στη ζωή των ανθρώπων. Η φιλοσοφία της INTERSPORT εντάσσεται στο πλαίσιο πως όσο περισσότερο αρέσει σε κάποιον να κάνει κάτι, τόσο περισσότερο το κάνει. Ο ρόλος της INTERSPORT είναι να παρέχει τα προϊόντα και τους τρόπους που θα δώσουν στον κόσμο τη δυνατότητα να απολαύσει τα οφέλη του αθλητισμού. Με αξίες την ποιότητα, το focus στον αθλητισμό, τη σωστή καθοδήγηση του πελάτη, τη βαθιά γνώση, τον επαγγελματισμό και τη διασφάλιση του υγιεινού τρόπου ζωής για όλους, η INTERSPORT φέρνει τον αθλητισμό στη ζωή των ανθρώπων.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας