Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 11:51:08 +0300 3.480 συσκευασίες προϊόντων και χρηματικό ποσό προσέφερε η αγαπημένη μας μάρκα Elite στην Κιβωτό του Κόσμου H Elite γιόρτασε με την Κιβωτό!

H Elite γιόρτασε με την Κιβωτό!

H Elite γιόρτασε με την Κιβωτό! 470 900
3.480 συσκευασίες προϊόντων και χρηματικό ποσό προσέφερε η αγαπημένη μας μάρκα Elite στην Κιβωτό του Κόσμου
H αγαπημένη μας μάρκα  γιόρτασε μαζί με την Κιβωτό του Κόσμου την κατάκτηση του τίτλου του Παγκοσμίου Ρεκόρ Guinness για το μεγαλύτερο σε μήκος τραπέζι πικνίκ, που στρώθηκε την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 στο Πάρκο Παλαιού Φαλήρου.

Ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Elbisco, κ. Σταύρος Μποζίκας και η Senior Brand Manager της Elbisco κα Μαρίνα Πρίνου, παρέδωσαν στον Πατέρα Αντώνιο 3.480 συσκευασίες φρυγανιών, κράκερ, μπισκότων, κριτσινιών και χρηματικό ποσό ύψους 9.600 ευρώ.

Ο αριθμός των συσκευασιών αντιστοιχεί στις ποσότητες που καταναλώθηκαν στο μήκους 120,33 τραπέζι πικνίκ, ενώ το τελικό χρηματικό ποσό καθορίστηκε  από  τον αριθμό των ατόμων που παρέστησαν. Η αρχική δέσμευση της  ήταν να διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου 10 ευρώ για κάθε άτομο που θα καθόταν στο τραπέζι. Ωστόσο, επειδή στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πολύ περισσότεροι από τους 480 ανθρώπους που βρήκαν  μια θέση στο τραπέζι, αποφασίστηκε να διπλασιαστεί το ποσό της χρηματικής δωρεάς.

Ο κ. Σταύρος Μποζίκας δήλωσε: «Η χαρά μας είναι διπλή γιατί το ρεκόρ που κατεκτήσαμε συνδυάστηκε με έναν καλό σκοπό. Στηρίξαμε την Κιβωτό του Κόσμου: μια οικογένεια που αγκαλιάζει με αγάπη, φροντίδα και στοργή εκατοντάδες παιδιά. Το έργο που γίνεται στην Κιβωτό από τον Πατέρα Αντώνιο και τους συνεργάτες του είναι αξιέπαινο και αξίζει κάθε δυνατή συνδρομή. Όλοι εμείς, η οικογένεια της ELBISCO, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αποδίδουμε στη κοινωνία την αγάπη που μας δείχνει έμπρακτα, αγκαλιάζοντας εδώ και χρόνια με την εμπιστοσύνη της τα προϊόντα μας»

Ο Πατέρας Αντώνιος από την Κιβωτό του Κόσμου δήλωσε σχετικά «Ευχαριστούμε θερμά την Elbisco και την Elite για τη στήριξη που παρέχει στην Κιβωτό του Κόσμου και στα παιδιά. Η δωρεά αυτή συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια και στην εκπλήρωση των στόχων μας. Ευχαριστούμε πολύ και τους καλεσμένους που συμμετείχαν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια».

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας