Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-10-19 12:14:33 +0300 H Angelina Jolie με τα 5 της παιδιά στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

H Angelina Jolie με τα 5 της παιδιά στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

H Angelina Jolie με τα 5 της παιδιά στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας 470 900
Η πρεμιέρα έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Λος Άντζελες και φυσικά σήμερα όλοι μιλούν για την εντυπωσιακή εμφάνιση της Angelina Jolie.

 

Οικογενειακή υπόθεση έγινε η πρεμιέρα της νέας ταινίας “Eternal” της Angelina Jolie, η οποία εμφανίστηκε με τα πέντε από τα έξι της παιδιά, τους Maddox, 20, Zahara, 16, Shiloh, 15, και τα δίδυμα την Vivienne και τον Knox, 13 ετών. Ο μόνος που έλειπε ήταν το 17χρονος Pax. 

 

Η 46χρονη ηθοποιός ερμηνεύει στην νέα της ταινία “Eternal” την Thena, μία ανικητη πολεμίστρια που έχει τεράστια δύναμη, τρομερή ταχύτητα και τρομερή ανθεκτικότητα. Η πρεμιέρα έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Λος Άντζελες και φυσικά σήμερα όλοι μιλούν για την εντυπωσιακή εμφάνιση της Angelina Jolie αλλά και για το πόσο πολύ μεγάλωσαν τα πανέμορφα παιδιά της. Η κόρη της Zahara θέλοντας να μοιάσει στη μαμά της, εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που είχε επιλέξει η Angelina για την εμφάνισή της στα Όσκαρ του 2014. 

 

 

Φαίνονται μία δεμένη οικογένεια, παρόλες τις προσπάθειες του τύπου, ο οποίος κάνει λόγο για διαμάχες μεταξύ της Angelina Jolie και του Brad Pitt για την επιμέλεια των παιδιών. 

 

source: people.com

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας