Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-07-20 14:08:10 +0300 Η Δέσποινα Καμπούρη ανέβασε μια φωτογραφία όπου η μικρή Έλενα αγκαλιάζει την αδελφή της! H πιο τρυφερή αγκαλιά

H πιο τρυφερή αγκαλιά

H πιο τρυφερή αγκαλιά 470 900
Η Δέσποινα Καμπούρη ανέβασε μια φωτογραφία όπου η μικρή Έλενα αγκαλιάζει την αδελφή της!

"Τώρα θα πρέπει να μας αγαπάς και τις δυο το ίδιο!" ήταν ένα μέρος της λεζάντας. 

 

"Η αγάπη δεν διαιρείται. Η αγάπη πολλαπλασιάζεται!" 〰 ...Της επαναλαμβάνω συνέχεια και με κάθε ευκαιρία ότι είναι η πρώτη μου μεγάλη αγάπη και παντοτινή. Ότι εκείνη με έμαθε να αγαπάω τόσο μοναδικά κι αυτό δε θα αλλάξει ποτέ. Και εκείνη μου απαντά αφοπλιστικά: "Τώρα θα πρέπει να μας αγαπάς και τις δυο το ίδιο!". Το λέει και το εννοεί... 〰 Τώρα στο @queengr #psiloveyou #blogpost #despinakampouri ???

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina ? (@despinakampouri) στις

 

Ίσως δεν υπάρχει πιο γλυκιά σκηνή από το να βλέπεις τα παιδιά σου αγκαλιά.

Η Δέσποινα Καμπούρη που πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της Χριστίνα, μοιράστηκε στο instagram την παράπανω φωτογραφία. Μια φωτογραφία γεμάτη αγάπη! 

Η μικρή Έλενα δεν πήγε σήμερα σχολείο, όπως μαρτύρησε η μαμά Δέσποινα, έκανε κοπάνα! Και όπως φάνηκε ... περνά υπέροχα με τη μικρή Χριστίνα! 

H Δέσποινα όμως,  μαρτύρησε επίσης και ένα μέρος από την καθημερινή τους ρουτίνα που δεν είναι άλλο από "Καθαρά δοντάκια και χτενισμένα μαλλιά κάθε μέρα". 

  

Zendium Kids
 Ειδικά σχεδιασμένη να προσφέρει απαλή προστασία σε παιδιά. Η σύνθεσή της περιέχει Ένζυμα, για να βοηθά στην  προστασία από αίτια που προκαλούν τερηδόνα. Φθόριο για να την προστασία και ενδυνάμωση των νεογιλών δοντιών.  Χωρίς SLS για να σέβεται τους ευαίσθητους ιστούς του στόματος. Φρουτώδη, ήπια γεύση ειδικά επιλεγμένη για τα στόματα  των παιδιών.

 

 

Αποκτήστε τη τώρα στο youpharmacy.gr με έκπτωση -20%

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας