Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-02-08 15:55:42 +0200 H σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah μιλά ανοιχτά για τη ζωή μίας μαμάς δύο νηπίων

H σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah μιλά ανοιχτά για τη ζωή μίας μαμάς δύο νηπίων

H σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah μιλά ανοιχτά για τη ζωή μίας μαμάς δύο νηπίων  470 900
H Mariah Riddlesprigger μιλά ανθρώπινα και περιγράφει τους φόβους και τις αγωνίες των περισσότερων μαμάδων, που βλέπουν τις ζωές τους και τις ίδιες να αλλάζουν.

"Δύσκολη η μετάβαση από το ένα παιδί στα δύο κάτω των δύο... Ο συντονισμός του προγράμματος ενός βρέφους μαζί με του νηπίου, η εξισορρόπηση του ποιοτικού χρόνου και με τα δύο αγόρια, η έλλειψη ύπνου, αλλά ο μεγαλύτερος αγώνας ήταν να κοιτάζω τον καθρέφτη. Δεν αναγνωρίζω το σώμα μου. Και ναι, ξέρω ότι οι περισσότερες από εσάς θα πείτε για να δείξω στον εαυτό μου λίγη εκτίμηση, αλλά αυτά τα παιδάκια συν μια δίαιτα έχουν βάλει το κορίτσι σας να παλεύει με τα συναισθήματά της! Ήμουν αθλήτρια της πρώτης κατηγορίας που γυμναζόμουν κάθε μέρα, πολλές φορές την ημέρα. Η αύξηση βάρους κάποτε ήταν δύσκολη, αλλά τώρα το να το χάσω κιλά φαντάζει αδύνατο"

 

 

"Σκεφτόμουν να μοιραστώ ένα τέτοιο προσωπικό θέμα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μετά σκέφτηκα πώς θα μπορώ να επηρεάσω κάποιον έστω και λίγο αν δεν είμαι ειλικρινής για τους δικούς μου αγώνες. Έχω παλέψει πολύ με το βάρος και την εικόνα του σώματός μου, ειδικά μετά τη γέννηση του μικρού μου Mav. Αλλά άλλαξα γνώμη! Τα παιδιά μου αξίζουν μια υγιή μαμά και αξίζω να αγαπήσω ξανά το σώμα μου, γι' αυτό έχω δεσμευτεί να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου.

Στην αρχή της χρονιάς κατέγραψα μερικούς στόχους και στην κορυφή της λίστας αυτής βρίσκονται:

1. Προπόνηση 5 ημέρες την εβδομάδα

2. Αυστηρό πρόγραμμα διατροφής

3. Να πίνω μόνο νερό"

"Ένα μήνα μετά την αλλαγή της χρονιάς, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι προχωράω δυνατά και παραμένω αφοσιωμένη στους στόχους μου! Το βάρος δεν έχει πέσει ακόμα, αλλά η διαφορά που έχω δει σε ένα μήνα ήταν τόσο ενθαρρυντική. Και το πιο σημαντικό στοιχείο από τον προηγούμενο μήνα ήταν ότι είμαι σε θέση να αφοσιωθώ πλήρως στους στόχους μου.

Είμαι στο μεγαλύτερο ταξίδι απώλειας βάρους της ζωής μου και ο τελικός μου στόχος είναι να χάσω 11 κιλά μέχρι το τέλος της σεζόν των Bucks! Μπορεί να είμαι υπερβολικά φιλόδοξη, αλλά το χειρότερο που μπορεί να συμβεί να πέσω ενώ συνεχίζω την προσπάθεια να πετύχω τον στόχο μου.

Θα μοιραστώ στιγμές του ταξιδιού μου με όλους εσάς, οπότε θα εκτιμήσω τυχόν συμβουλές, κόλπα και ενθάρρυνση. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ... Είμαι γρήγορη με το κουμπί BLOCK, γι' αυτό κρατήστε τα άσχημα σχόλια για τον εαυτό σας. Όπως πάντα σας ευχαριστώ που με στηρίξατε!".

 

Λόγια ανθρώπινα και γλυκά από μία γυναίκα που δίνει καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό να υποστηρίζει την οικογένειά της. Ελπίζουμε να πετύχει όλους της τους στόχους!

 

source: Instagram/sincerelyymariah

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας