Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-10-07 10:36:09 +0300 Στάσεις της γιόγκα, που μια μαμά κάνει στην καθημερινότητά της. Όταν η μαμά κάνει τη δική της γιόγκα!

Όταν η μαμά κάνει τη δική της γιόγκα!

Όταν η μαμά κάνει τη δική της γιόγκα! 470 900
Στάσεις της γιόγκα, που μια μαμά κάνει στην καθημερινότητά της.

Aν παρεβρεθείς σε συζήτηση ανθρώπων που κάνουν γιόγκα, θα ακούσεις φράσεις όπως "η στάση βουνού", "η στάση της όρθιας τσιμπίδας" κτλ. Τα παραπάνω δεν είναι τίποτε περισσότερο από ονομασίες σε στάσεις της γιόγκας.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσες φορές μέσα στη μέρα σαν μαμά ... κάνετε γιόγκα; To παρακάτω σκίτσο σας δίνει την απάντηση!

Για να αρχίσουμε τη γυμναστική σιγά σιγά! 

Στάση καρέκλα
H στάση αυτή πραγματοποιείτε κάθε φορά που θέλουμε να επισκεφτούμε το "μέρος" και πριν καλά καλά καθίσουμε το μωρό αρχίζει να κλαεί! Το παιδί φωνάζει "Μαααμαάάά" ή πολύ απλά εκείνη τη στιγμή θα χτυπήσει το τηλέφωνο ή το κουδούνι. Τη στιγμή αυτή, χωρίς να το καταλαβαίνουμε, σφίγγουμε κοιλιακούς και γλουτούς. Αν αναλογιστεί κανείς πόσες φορές μπορεί να γίνει μέσα στη μέρα ... δουλεύουν οι μυς. 

Ο κάτω σκύλος
O μικρός παίζει κρυφτό κάτω από το τραπέζι. Ευκαιρία για τη μαμά για μια γρήγορη στάση "κάτω σκύλο". Η ιδανική άσκηδη για την ενδυνάμωση του πάνω κορμού ενώ βοηθά στην επέκταση της σπονδυλικής στήλης, των γλουτών και της γάμπας. 

Η στάση του σούπερμαν. 
Σε μπρούμυτη στάση προσπαθούμε να σηκώσουμε αντίθετο πόδι με αντίθετο χέρι. Εξαιρετική άσκηση για τους κοιλιακούς και τους ραχίαιους. Πότε την πραγματοποιούμε; Μα φυσικά κάθε φορά που ένα τουβλάκι ή ένα παιχνίδι του παιδιού βρίσκεται σφηνωμένο κάτω από το κρεβάτι ή τον καναπέ. 
 

Πηγή: babble.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας