Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-05-25 10:50:48 +0300 Πώς επιλέγουμε τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου για το παιδί μας; Γυαλιά ηλίου για παιδιά

Γυαλιά ηλίου για παιδιά

Γυαλιά ηλίου για παιδιά 470 900
Πώς επιλέγουμε τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου για το παιδί μας;

Το καλοκαίρι, η προστασία από τον ήλιο είναι το Α και το Ω. Τα μάτια είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του σώματός μας και τα γυαλιά ηλίου είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για μικρούς και μεγάλους.

Η έκθεση στον ήλιο είναι ακόμα πιο επικίνδυνη για τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, να προστατεύουμε την όρασή τους προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία των ματιών τους και την σωστή ανάπτυξη της όρασής τους. 

Η κατάλληλη ηλικία για να φορέσει το παιδί μας τα πρώτα το του γυαλιά ηλίου είναι σε ηλικία δυόμιση με τριών ετών. Ένα πιο μικρό παιδί είναι αδύνατον να αφήσει τα γυαλιά στο κεφάλι του για πάνω από δύο λεπτά, άλλα όσο μεγαλώνει θα είναι πιο εύκολο.

Όταν επιλέγουμε γυαλιά ηλίου για το παιδί μας, δύο πράγματα πρέπει να έχουμε κατα νού. Τον σκελετό και τον φακό. Τα σχέδια, τα σχήματα και τα χρώματα ποικίλουν ανάλογα με το φύλο και την ηλικία.

       

Ο πολυκαρβονικός φακός είναι ιδανικός για τα παιδιά καθώς προσφέρει τη μέγιστη δυνατή προστασία από την ακτινοβολία. Ο σκελετός πρέπει να εφαρμόζει όσο το δυνατόν καλύτερα στο πρόσωπο του παιδιού μας και ακόμα καλύτερα να είναι ευέλικτος για να γλιτώσει από το εύκολο σπάσιμο.

Αν το παιδί σας φοράει ήδη γυαλιά μυωπίας, εφοδιαστείτε με ένα ακόμα ζευγάρι που θα είναι γυαλιά ηλίου και μυωπίας μαζί. Μην ξεχνάτε οτι σαν γονεις πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και αν θέλουμε τα γυαλιά ηλιού το καλοκαίρι να γίνουν συνήθεια, πρέπει πρώτα να τα φοράμε εμείς οι ίδιοι.  Δείτε μερικά σχέδια και πάρτε ιδέες!

Το κόκκινο χρώμα αναμειγνύεται με το "γλυκό" χρώμα του ξύλου...

  

 

Τα διαχρονικά και πάντα κλασικά κοκάλινα. Ιδανικά για όλα τα γούστα...

 

Ένα μοντέρνο, κομψό και άκρως καλοκαιρινό σχέδιο...

 

 

Πηγή: today.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας