Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 13:06:57 +0300 Γάλα σε σκόνη για τις διατροφικές ανάγκες της εγκύου και της θηλάζουσας από τη Frezyderm Frezylac Mommy

Frezylac Mommy

Frezylac Mommy 470 900
Γάλα σε σκόνη για τις διατροφικές ανάγκες της εγκύου και της θηλάζουσας από τη Frezyderm
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μπορεί κάποιες φορές να «επιβάλλει» διατροφικές συνήθειες, οι οποίες δεν είναι οι ιδανικές για όλους μας. Ωστόσο, οι μέλλουσες μανούλες και οι θηλάζουσες, έχουν έναν λόγο παραπάνω να προσέχουν και να μην ακολουθούν μια ελλιπή σε θρεπτικά συστατικά διατροφή. Η ποιότητα, όμως και όχι η ποσότητα, της διατροφής είναι αυτή που συνδέεται άμεσα με την υγεία της μαμάς αλλά και του παιδιού.

Το Frezylac Mommy είναι ένα γάλα σε σκόνη πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που αποτελεί μία ωφέλιμη διατροφική επιλογή για τις εγκύους και τις θηλάζουσες. Περιέχει Φυλλικό οξύ που συντελεί στη σωστή ανάπτυξη του νευρικού συστήματος, Σίδηρο που συμβάλλει στην πρόληψη της αναιμίας, Διαιτητικές ίνες που ρυθμίζουν την καλή λειτουργία του εντέρου, Bifidus για υγιή εντερική χλωρίδα και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και Ω-3, Ω-6 για έναν υγιή οργανισμό.

Είναι κατάλληλο στην περίοδο πριν την εγκυμοσύνη, κατά την κύηση και κατά τον θηλασμό για τη δημιουργία αποθεμάτων θρεπτικών συστατικών. Έχει υπέροχη γεύση βανίλιας και δεν περιέχει συντηρητικά και ζάχαρη.

Το Frezylac Mommy λειτουργεί συμπληρωματικά στα πλαίσια μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής. Συμβουλευθείτε το γιατρό και το φαρμακοποιό σας και διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας