Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-11 11:30:43 +0200 Η FLEXA υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα ακόμα κατάστημα στα Μελίσσια! FLEXA, επειδή τα παιδιά μεγαλώνουν

FLEXA, επειδή τα παιδιά μεγαλώνουν

FLEXA, επειδή τα παιδιά μεγαλώνουν 470 900
Η FLEXA υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα ακόμα κατάστημα στα Μελίσσια!

Ένας νέος χώρος όμορφα διαμορφωμένος με έμπειρους και φιλικούς συνεργάτες είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί. Έλατε να γνωρίσετε τα προϊόντα της Flexa, και μαζί να διαμορφώσουμε το παιδικό δωμάτιο των ονείρων σας!
Νέο κατάστημα Ανδρέα Παπανδρέου 9-11 Μελίσσια, τηλ. 210-8100041, email: melissia@flexashop.com

Ξεκινώντας το 1972 από τη Δανία, η FLEXA συγκαταλέγεται σήμερα στις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες παιδικών επίπλων παγκοσμίως.
Έναυσμα μας, ο προβληματισμός όλων των γονέων. Πως θα δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν σε ένα ασφαλές, λειτουργικό και δημιουργικό περιβάλλον;

Ξεκινήσαμε από τη βάση, την πρώτη ύλη. Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά που μας δίνει η μητέρα φύση, το ξύλο που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των επίπλων προέρχεται από το δικό μας δάσος, οι βαφές τους είναι οικολογικές και όλα μας τα υφάσματα είναι βαμβακερά και πιστοποιημένα υπό-αλλεργικά. Συνεχίσαμε με την λειτουργικότητα, δημιουργώντας ένα ευέλικτο σύστημα κρεβατιού το οποίο εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες του παιδικού δωματίου. Επειδή τα παιδιά μεγαλώνουν...

Ολοκληρώσαμε το όραμα μας μελετώντας τον κόσμο του παιδιού και χρησιμοποιώντας σχέδια και χρώματα που διεγείρουν την φαντασία των μικρών μας φίλων.
Στη FLEXA, δεν παράγουμε έπιπλα που είναι απλά όμορφα στην όψη στην όψη τους, όλα έχουν την χρήση τους και είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στα παιδιά ένα καλύτερο περιβάλλον, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον για την ανάπτυξη τους και διεγείρουμε την δίψα τους για γνώση και δημιουργία!
Αυτή είναι η αρχή μας σε ότι κάνουμε, από το σχεδιασμό επίπλων και λευκών ειδών, στην έρευνα νέων προϊόντων και την παραγωγή.

Έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε παρουσία σε 80 χώρες ανά τον κόσμο, με 150 εξειδικευμένα καταστήματα FLEXA.

Και το όνειρο συνεχίζεται...
Επισκεφθείτε το site www.flexaworld.gr & facebook και γνωρίστε όλα τα σχέδια FLEXA!

FLEXA Shops:
Αθήνα,
Γλυφάδα Αρτέμιδος 2,- τηλ. 210-8986380 email: glyfada@flexashop.com
Μελίσσια Ανδρ. Παπανδρέου 9-11,- τηλ. 210-8100041 email: melissia@flexashop.com

Θεσσαλονίκη,
Mediterranean Cosmos-  τηλ. 2310477188 email: thessaloniki@flexashop.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας