Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-05-23 11:58:19 +0300 Encanto: Ένα μικρό αγόρι αναγνωρίζει τον εαυτό του στην τηλεόραση

Encanto: Ένα μικρό αγόρι αναγνωρίζει τον εαυτό του στην τηλεόραση

Encanto: Ένα μικρό αγόρι αναγνωρίζει τον εαυτό του στην τηλεόραση 470 900
Αισθάνθηκε πως πήρε μέρος κι εκείνος μέσα στην ταινία και πως ο κόσμος τον βλέπει και τον αναγνωρίζει.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για τα παιδιά αλλά και για όλους τους ανθρώπους είναι η αίσθηση πως ο κόσμος τους βλέπει και τους ακούει. Μία μαμά έβγαλε φωτογραφία τον μικρό της γιο μπροστά από την οθόνη όλο χαρά: “Πραγματικά πίστευε πως είδε τον εαυτό του στην οθόνη. Ήταν η αίσθηση ότι τον βλέπει ο κόσμος, ότι αντιλαμβάνεται την ταυτότητά του”. 

 

Με αφορμή την ταινία Encanto, μία μοναδική ταινία για την αγάπη, τα διαφορετικά χαρίσματα που έχει μία οικογένεια, πολλές οικογένειες ένιωσαν πως επιτέλους υπάρχει μία ταινία της Disney με την οποία μπορούν να ταυτιστούν. 

 

 

Η οικογένεια των Μαδριγάλ ζει εδώ και χρόνια σ’ ένα μαγεμένο σπίτι στο Ενκάντο, μια απομονωμένη από βουνά κοιλάδα της Κολομβίας. Κάθε μέλος της έχει κι ένα υπερφυσικό χάρισμα, εκτός από τη μικρή Μιραμπέλ, η οποία διαισθάνεται πρώτη τους αόρατους κινδύνους που απειλούν αυτή την ευτυχισμένη κοινότητα.

 

 

Πολλοί έκαναν αναφορά στην ταινία “Η βασίλισσα και ο βάτραχος”, την πρώτη ταινία που ουσιαστικά αγκάλιαζε την διαφορετικότητα και μίλησαν για το πόσο μονοδιάστατα και “απλοϊκά” είχαν παρουσιάσει την πριγκίπισσα. Στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, διαφορετικές μητέρες μίλησαν για τις διαφορετικές αποχρώσεις στο δέρμα και την πολυμορφικότητα στις μπούκλες που είχαν όλοι οι ήρωες της ταινίας Encanto! 

 

Περιμένουμε κι άλλες τέτοιες όμορφες ταινίες από την Disney

 

source: JustKah/Instagram

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας