Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-05-17 13:20:03 +0300 Τα απορρυπαντικά Egreeno στηρίζουν την οικογένεια, φροντίζοντας το περιβάλλον

Τα απορρυπαντικά Egreeno στηρίζουν την οικογένεια, φροντίζοντας το περιβάλλον

Τα απορρυπαντικά Egreeno στηρίζουν την οικογένεια, φροντίζοντας το περιβάλλον 470 900
Για την Egreeno, #ΜαμάΕίναι η πηγή της αγάπης, του ελέους, της θυσίας και της συγχώρεσης...

Η εταιρεία Egreeno πήρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό #MαμάΕίναι με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή στις 8 Μαΐου δίνοντας το δικό της νόημα στη λέξη "μαμά"

 

H υπέροχη διαδικτυακή πρωτοβουλία #ΜαμάΕίναι έδωσε σε όλους μας την ευκαιρία να εκφράσουμε το νόημα πίσω από τη λέξη "μαμά". Για την Egreeno, #ΜαμάΕίναι η πηγή της αγάπης, του ελέους, της θυσίας και της συγχώρεσης.

 

 

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι συμπλήρωσαν τη φράση #ΜαμάΕίναι, παίρνοντας μέρος στη μεγάλη κλήρωση. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 10 Μαΐου και οι νικητές κέρδισαν ένα μεγάλο αριθμό δώρων και εκπτώσεων από τις αγαπημένες τους εταιρείες και φυσικά από την εταιρεία απορρυπαντικών Egreeno. Μπορείτε να βρείτε τους νικητές ΕΔΩ.

Λίγα λόγια για την Egreeno, την Ελληνική εταιρεία οικολογικών απορρυπαντικών

Η Egreeno είναι μια Ελληνική εταιρεία παραγωγής απορρυπαντικών με ανώτερη ποιότητα και ιδιαίτερα καινοτόμα χαρακτηριστικά. Τα Egreeno προϊόντα έχοντας υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης, είναι φιλικά για την ανθρώπινη υγεία αλλά και για το περιβάλλον. Αγνά, οικολογικά και γρήγορα βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά απευθύνονται σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον στο οποίο θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

 

Η βρεφική σειρά της Egreeno απευθύνεται κυρίως σε ενημερωμένες μαμάδες και μπαμπάδες, που θέλουν να χρησιμοποιούν ό,τι πιο αγνό και ασφαλές για το δερματάκι και την υγεία του μωρού τους, περιλαμβάνει: Υγρό Ρούχων, Μαλακτικό, Υγρό Πιάτων, Κρεμοσάπουνο, Πολυκαθαριστικό Επιφανειών και Καθαριστικό Δαπέδου. 

 

Όλα τα προϊόντα της σειράς Egreeno BABY, μπορείτε να τα αγοράσετε, στο eshop της εταιρίας: www.egreeno.gr και σε επιλεγμένα super market και καταστήματα βιολογικών ειδών σε όλη την Ελλάδα.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας