Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-04-18 11:45:33 +0300 Η έγκυος Rihanna στο εξώφυλλο της Vogue σπάει τα στερεότυπα!

Η έγκυος Rihanna στο εξώφυλλο της Vogue σπάει τα στερεότυπα!

Η έγκυος Rihanna στο εξώφυλλο της Vogue σπάει τα στερεότυπα! 470 900
«Ελπίζω να μπορέσουμε να επανακαθορίσουμε το τι θεωρείται "αξιοπρεπές" για τις έγκυες γυναίκες. Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να ντραπώ γι' αυτό».

Από όταν έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της διάσημης τραγουδίστριας, όλα τα φώτα στράφηκαν στις στυλιστικές επιλογές της και στον τρόπο που θα επέλεγε τα ρούχα εγκυμοσύνης της. Η ίδια ήταν πάντα ιδιαίτερα τολμηρή και δεν φοβήθηκε ποτέ να σπάσει τα στερεότυπα μέσα από τη μόδα και την μουσική της.

 

 

Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε τη χαρά των θαυμαστών της όταν κυκλοφόρησε το τεύχος Μαΐου της Αμερικανικής Vogue. «Όταν ανακάλυψα πως ήμουν έγκυος, σκέφτηκα "δεν υπάρχει περίπτωση περίπτωση να πάω για ψώνια σε τμήμα εγκυμοσύνης". Συγγνώμη, έχει πολλή πλάκα να ντύνεσαι. Και δεν πρόκειται να αμελήσω αυτό το κομμάτι επειδή το σώμα μου αλλάζει» αποκάλυψε στη συνέντευξή της. 

 

 

Αρκετοί έχουν κρίνει τον τρόπο που ντύνεται, σχολιάζοντας “Μα πως γίνεται να είναι τόσο έγκυος και τόσο γυμνή”. Όμως για την ίδια δεν υπάρχει καμία ντροπή μπροστά στο θαύμα της φύσης.

 

 

Έτσι συνεχίζει, απαντώντας μέσα από την Vogue, στους ανθρώπους που την κατακρίνουν «Ελπίζω να μπορέσουμε να επανακαθορίσουμε το τι θεωρείται "αξιοπρεπές" για τις έγκυες γυναίκες. Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να ντραπώ γι' αυτό. Αυτή τη στιγμή πρέπει να νιώθω πως γιορτάζω. Γιατί πρέπει να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;».

 

 

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το video από την φωτογράφιση της υπέροχης Rihanna. 

 

Εμείς θα της ευχηθούμε με έναν πόνο, να φέρει στον κόσμο το μωράκι της! 

 

source: Vogue

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας