Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-30 14:00:25 +0200 Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 στις 18:30 το απόγευμα εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ιλίου στην Αθήνα, η ανήλικη Χούντα (όνομα) Γουαζάν (επίθετο). Eξάφανιση παιδιού

Eξάφανιση παιδιού

Eξάφανιση παιδιού 470 900
Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 στις 18:30 το απόγευμα εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ιλίου στην Αθήνα, η ανήλικη Χούντα (όνομα) Γουαζάν (επίθετο).
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της Χούντα Γουαζάν 5 ετών
Aθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2013
 
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της Χούντα Γουαζάν 5 ετών
Δελτίο τύπου λήξης AMBER ALERT
(λόγω λήξης 48ώρου)

Η Χούντα είναι 5 ετών, έχει μακριά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, ύψος 1,10 cm και ζυγίζει 17 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε ροζ φόρεμα και λευκά πέδιλα.
 
Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι παρά τις συνεχιζόμενες έρευνες της αστυνομίας και τη δημοσιότητα που έχει δοθεί, η ανήλικη δεν έχει ακόμη βρεθεί και συνεχίζεται η προσπάθεια αναζήτησή της σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε θερμά όλα τα Μ.Μ.Ε. να συνεχίσουν την προβολή της φωτογραφίας του παιδιού και όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια ανεύρεσης της μικρής Χούντα για να βοηθήσουμε όλοι μαζί να επιστρέψει η μικρή μας φίλη σε ασφαλές περιβάλλον.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
 
Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Σε διεθνές επίπεδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:
 
● Είναι μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Θύματα Εκμετάλλευσης Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Ηνωμένων Πολιτειών. 
● Είναι μέλος του Δ.Σ. στο Missing Children Europe. 
● Είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Τηλεφωνικών Γραμμών για την προστασία των παιδιών (Child Helplines International) που περιλαμβάνει τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης από 160 χώρες. 
● Είναι αναγνωρισμένος συνεργαζόμενος φορέας στο DPI (Department of Public Information) των Ηνωμένων Εθνών.
● Είναι αναγνωρισμένος Μ.Κ.Ο. με συμβουλευτικό ρόλο στο ECOSOC (Economic and Social Council) των Ηνωμένων Εθνών 
● Είναι μέλος στο διεθνές site για τις εξαφανίσεις ανηλίκων www.missingkids.com
● Είναι μέλος στην EFSC (European Federation for Street Children).
● Είναι μέλος στο ευρωπαϊκό δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού Eurochild
 
Στην προσπάθεια του Οργανισμού μας να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνουμε στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας μας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργαζόμαστε επίσης με Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανεύρεση τους.
 
 
Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά
Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000
Email: 116000@hamogelo.gr
www.hamogelo.gr
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας