Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-02-09 16:59:08 +0200 Δε φαντάζεστε πόσο εύκολα μπορείτε να κάνετε το δωμάτιο του μικρού σας αγνώριστο! Μοναδικά tips για ένα παιδικό δωμάτιο όνειρο!

Μοναδικά tips για ένα παιδικό δωμάτιο όνειρο!

Μοναδικά tips για ένα παιδικό δωμάτιο όνειρο! 470 900
Δε φαντάζεστε πόσο εύκολα μπορείτε να κάνετε το δωμάτιο του μικρού σας αγνώριστο!

Το παιδικό δωμάτιο είναι ο προσωπικός χώρος ενός παιδιού. Είναι ο χώρος στον οποίο κοιμάται, ο χώρος στον οποίο παίζει και διαβάζει. Για αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να είναι όχι μόνον ευχάριστος αλλά και να είναι διαμορφωμένος σύμφωνα με τα γούστα και την προσωπικότητα του παιδιού μας. 

Κάποιες φορές, κάποιες αλλαγές θα ανανεώσουν τόσο τον χώρο όσο και το μικρό μας. Εμείς βρήκαμε για εσάς 4 tips που θα κάνουν το δωμάτιο του μικρού σας αγνώριστο!

 

1. Τοίχος με ... άποψη
Μία και μόνο αλλαγή σε έναν τοίχο του παιδικού δωματίου θα το κάνει να φαίνεται πολύ διαφορετικό. Τα παιδιά λατρεύουν τα έντονα χρώματα και τα σκηνικά εμπνευσμένα από τα αγαπημένα τους κινούμενα σχέδια. Κάντε απλά, χρωματιστά σχέδια στον έναν τοίχο και μετατρέψτε το δωμάτιο σε σκηνή από παραμύθι. Η διαδικασία είναι απλή. Διαλέγουμε τα χρώματα της επιλογής μας. Κολλάμε λίγη χαρτοταινία στον τοίχο ώστε να αφήνει ακάλυπτο το σχήμα που θέλουμε και έπειτα το βάφουμε. 

 

 

 

2. Τα όμορφα ράφια
Ένα παιδί έχει πολλά μικροαντικείμενα και παιχνίδια. Αντί λοιπόν όλα αυτά να είναι σκόρπια δεξιά και αριστερά, βάζουμε σε έναν τοίχο μία σειρά από ράφια. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα μπορούμε να τα βάψουμε ό,τι χρώματα θέλουμε. Εκεί μπορούμε να βάλουμε καλάθια στα οποία το μικρό μας θα μπορεί να φυλάει τα παιχνίδια του, παραμύθια, κουκλάκια ή ό,τι άλλο θέλει.

 

 

 

 

 

 

 

3. Μία γωνίτσα για ... χαλάρωση
Φροντίζουμε ώστε το δωμάτιο του παιδιού μας να μην είναι πολύ γεμάτο με έπιπλα και μικροπράγματα. Σε μία γωνίτσα βάζουμε μεγάλα μαξιλάρια προκειμένου να μπορεί το μικρό μας να χαλαρώσει ανά πάσα στιγμή.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Μαγικός φωτισμός
Ο φωτισμός δωματίου είναι πολύ σημαντικός για το πώς φαίνεται στο μικρό μας το δωμάτιό του. Ένας έξυπνος και απλός τρόπος να κάνουμε μία αλλαγή στο παιδικό δωμάτιο, είναι να αλλάξουμε φωτιστικό! 

Κάντε το και θα μας θυμηθείτε!

Πηγή: parents.com
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας