Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-08-10 10:59:36 +0300 Ρεκόρ: Δίδυμα γεννήθηκαν από έμβρυο που είχε καταψυχθεί πριν από 30 χρόνια

Ρεκόρ: Δίδυμα γεννήθηκαν από έμβρυο που είχε καταψυχθεί πριν από 30 χρόνια

Ρεκόρ: Δίδυμα γεννήθηκαν από έμβρυο που είχε καταψυχθεί πριν από 30 χρόνια  470 900
Ο Philip Ridgeway, ο πατέρας των διδύμων, ήταν μόλις 5 χρονών όταν αυτά τα έμβρυα δημιουργήθηκαν!

Δίδυμα γεννήθηκαν στην Αμερική από έμβρυα που είχαν καταψυχθεί, πριν από περισσότερα από 30 χρόνια και οι γονείς τους ονόμασαν αυτό που συνέβη μία εμπειρία που σου “μπερδεύει το κεφάλι”.

 

Το Εθνικό Κέντρο Δωρεάς Εμβρύων ( NEDC) πιστεύει πως τα συγκεκριμένα έμβρυα είναι τα πιο παλαιά κατεψυγμένα έμβρυα που οδήγησαν στο να δώσουν ζωή. 

 

 Η Lydia και ο Timothy Ridgeway γεννήθηκαν στις 31 Οκτωβρίου από έμβρυα που είχαν καταψυχθεί στις 22 Απριλίου του 1992. Τα έμβρυα είχαν δημιουργηθεί και καταψυχθεί για ένα παντρεμένο ζευγάρι που δεν είχε γνωστοποιήσει τα στοιχεία του και είχαν αποθηκευτεί σε ένα εργαστήριο γονιμοποίησης. Αρκετά χρόνια μετά, το 2007,τα έμβρυα δωρίστηκαν στο Εθνικό Κέντρο Δωρεάς Εμβρύων, σύμφωνα με αναφορές του CNN.

 

Ο Philip Ridgeway, ο πατέρας των διδύμων, ήταν μόλις 5 χρονών όταν αυτά τα έμβρυα δημιουργήθηκαν και δήλωσε “Υπάρχει κάτι που μπερδεύει το μυαλό μου όταν το σκέφτομαι. Ήμουν 5 χρονών όταν ο Θεός έδωσε ζωή στην Lydia και στον Timothy. Κατα μία έννοια είναι τα μεγαλύτερά μας παιδιά, παρόλο που είναι τα μικρότερα”. Ο Philip και η σύντροφός του Rachel έχουν συνολικά ακόμα 4 παιδιά, σε ηλικίες δύο έως 8 ετών.

 

Σύμφωνα με την Mark Mellinger, από την κλινική "Αυτό είναι ένα νέο ρεκόρ για εμάς! Το προηγούμενο κατεψυγμένο ωάριο που είχε γονιμοποιηθεί ήταν 27 ετών, ενώ πριν από αυτό το ρεκόρ κατείχε ένα 24χρονο κατεψυγμένο ωάριο!”

 

Να ζήσουν τα νεογέννητα διδυμάκια! Να είναι πάντα γερά! 

 

source: SkyNews

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας