Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-05-24 17:34:15 +0300 CYBEX: το παιδικό κάθισμα με την καλύτερη βαθμολογία μέχρι σήμερα

CYBEX: το παιδικό κάθισμα με την καλύτερη βαθμολογία μέχρι σήμερα

CYBEX: το παιδικό κάθισμα με την καλύτερη βαθμολογία μέχρι σήμερα 470 900
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Μπαϊρόιτ, της Γερμανίας, στις 17 Μαΐου από τους Γερμανικούς οργανισμούς Stiftung Warentest και ADAC.

Μια ακόμα πρωτιά έρχεται για την CYBEX, την ηγέτιδα εταιρεία στην παιδική ασφάλεια, με βράβευση του καθίσματος Anoris T i-Size, ως «Safest car seat» στα τεστ της ADAC και Stiftung Warentest, συγκεντρώνοντας βαθμολογία που κανένα άλλο κάθισμα μέχρι τώρα δεν έχει λάβει!

 

 

Η Cybex έκανε για μια ακόμη φορά το αδύνατο, δυνατό! Το πρώτο κάθισμα με ενσωματωμένο Full body αερόσακο έλαβε την καλύτερη διάκριση που έχει δοθεί ποτέ, για στην κατηγορία «νηπιακή – παιδική ηλικία» αποσπώντας μια άνευ προηγουμένου συνολική βαθμολογία 1,5 καθώς και κορυφαία βαθμολογία 0,9 στην ασφάλεια σε περίπτωση σύγκρουσης και 1,2 στη συνολική κατηγορία «ασφάλεια».

 

Ο επικεφαλής ανάπτυξης Franz Peleska δήλωσε “Η προστασία των παιδιών αποτελούσε πάντα πρόκληση για όλους τους γονείς. Σε σύγκριση με το σώμα, το κεφάλι τους είναι μεγάλο και βαρύ και δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως. Σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, το παιδί προστατεύεται από τη μεγάλη επιφάνεια του αερόσακου και κρατιέται εντός της ζώνης ασφαλείας του καθίσματος πριν συμβεί οποιαδήποτε σοβαρή μετατόπιση προς τα εμπρός. Και πάνω από όλα, οι ευαίσθητες περιοχές στο κεφάλι και τον αυχένα παραμένουν άψογα προστατευμένες”.

 

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Μπαϊρόιτ, της Γερμανίας, στις 17 Μαΐου από τους Γερμανικούς οργανισμούς Stiftung Warentest και ADAC. Η πραγματική βαθμολογία δοκιμών για την απόδοση σύγκρουσης από τα ADAC, ÖAMTC, Stiftung Warentest και TCS ήταν 0,9 – μια βαθμολογία που δεν είχε ξαναδωθεί ποτέ για κανένα κάθισμα μέχρι και σήμερα.

 

Η γραμμική προστασία πλευρικής πρόσκρουσης και η XXL αντηλιακή προστασία USF50+, καθιστούν το Aton B2 i-Size ως την ιδανική επιλογή για παιδιά από τη γέννηση. Ελαφρύ και πρακτικό, παρέχει μέγιστη άνεση και είναι συμβατό με τα καρότσια CYBEX ως σύστημα ταξιδιού. 

 

Συγχαρητήρια στην εταιρεία CYBEX. Δεν σταματά λεπτό να μας εκπλήσσει!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας