Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 12:13:50 +0300 To Child'Space Athens είναι ένα πρόγραμμα για βρέφη και νήπια από 1 μηνός μέχρι 2 ετών και τους γονείς τους. Child'Space Athens

Child'Space Athens

Child'Space Athens 470 900
To Child'Space Athens είναι ένα πρόγραμμα για βρέφη και νήπια από 1 μηνός μέχρι 2 ετών και τους γονείς τους.
 Βασίζεται στη μέθοδο Child’Space, μία μέθοδος που υποστηρίζει την κινητική ,συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη και προσφέρει στον γονέα τη γνώση και τον τρόπο να παρατηρεί με ευαισθησία το βρέφος του, να ενθαρρύνει τα αναπτυξιακά ορόσημα στη διαδρομή που διανύει μεγαλώνοντας και να εμπλουτίσει την επικοινωνία μαζί του.

Η Dr. Chava Shelhav, ιδρύτρια της μεθόδου Child'Space, υποστηρίζει πως οι εμπειρίες που έχει ένα βρέφος αυτά τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής του, χτίζουν γερά θεμέλια για την ανάπτυξη και την εμπειρία της μάθησης στη διάρκεια των σχολικών χρόνων  αλλά και για μια ολόκληρη ζωή.

Το βρέφος μαθαίνει ενώ κινείται, γιατί η κίνηση είναι η πρώτη του γλώσσα. Μέσα λοιπόν από ήπιες κινήσεις που ρυθμίζουν την ένταση στους μύες και με κινήσεις που σχετίζονται με τα αναπτυξιακά μοτίβα, ενεργοποιείται και προάγεται η μαθησιακή λειτουργία καθώς το βρέφος οργανώνει και συνθέτει ερεθίσματα και πληροφορίες, προκειμένου να μάθει, να επικοινωνήσει, να αισθανθεί και να συναισθανθεί τον εαυτό του μέσα από την κίνηση.

Μέσα από το πρόγραμμα Child’Space Athens τα βρέφη αλλά και εμείς, οι ενήλικες, δίπλα τους, μαθαίνουμε να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας.

Οι συναντήσεις  του Child'space Athens είναι ατομικές ή ομαδικές και σχεδιάζονται για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
H μέθοδος Child’Space έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και εφαρμόζεται μέσα από το πρόγραμμα Child'Space Athens .

Διδάσκει και οδηγεί η Μάρθα Κλουκίνα
Δασκάλα Κίνησης-Σύμβουλος Κινητικής Ανάπτυξης
και πιστοποιημένη Child'Space Practitioner
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας