Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-06-29 11:17:13 +0300 Η Chiara Ferragni στις πρόβες του συντρόφου της παρέα με τους καλύτερους groupies!

Η Chiara Ferragni στις πρόβες του συντρόφου της παρέα με τους καλύτερους groupies!

Η Chiara Ferragni στις πρόβες του συντρόφου της παρέα με τους καλύτερους groupies! 470 900
Τα έσοδα της συναυλίας θα προσφερθούν για την υποστήριξη παιδιών με νευρολογικές παθήσεις.

Ο σύντροφος της Chiara, ο Fedez οργάνωσε μια μεγάλη συναυλία όπου θα εμφανίζονταν τα μεγαλύτερα ονόματα της Ιταλικής μουσικής σκηνής. Ο Fedex σε συνεργασία με τον J-Ax, διάσημος τραγουδιστής και πρώην μέλος του ραπ συγκροτήματος Articolo 31 οργάνωσαν τη συναυλία Love MI, στον Καθεδρικό Ναό Ντουόμο του Μιλάνου.

 

Τα έσοδα της συναυλίας θα προσφερθούν για την υποστήριξη παιδιών με νευρολογικές παθήσεις. Παράλληλα με τη συναυλία θα τρέχει και μια καμπάνια με μηνύματα, όπου με την αποστολή τους, οι συνδρομητές θα δωρίζουν 2 ευρώ για τον ίδιο σκοπό.

 

 

Η Chiara πέρασε πολλές ώρες στα παρασκήνια να υποστηρίζει τον Fedez, ενώ τα δύο τους παιδιά ο Leone και η Vittoria έκλεψαν την παράσταση όντας οι νεότεροι groupies του μπαμπά τους! 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το χρυστό ζευγάρι Chiara και Fedez, υποστηρίζουν με τον τρόπο τους τους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Στο ξεκίνημα της πανδημίας, οι ίδιοι είχαν φτιάξει κλίνες ΜΕΘ με δικά τους έξοδα, για να υποστηρίξουν το σύστημα υγείας της Ιταλίας. 

Θέλεις να γίνεις influencer και να κερδίσεις Gift Box με προϊόντα από τα μεγαλύτερα brands; Το #momtag είναι μία ολοκαίνουργια πλατφόρμα που σε μερικά απλά βήματα, σε βάζει στο συναρπαστικό κόσμο του influencing στο Instagram αποκλειστικά για μαμάδες.

 

Η φόρμα αίτησης εγγραφή βρίσκεται ΕΔΩ.

 

source: ChiaraFerragni/Instagram

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας