Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2018-05-25 15:23:31 +0300 Με χαρακτηριστικά κωμωδίας και δράματος, η απεικόνιση της μητρότητας στην ταινία “Tully” είναι... μπερδεμένη! Μήπως όμως έτσι θα έπρεπε να είναι; Charlize Theron: Το “Tully” άλλαξε την άποψη μου για την μητρότητα

Charlize Theron: Το “Tully” άλλαξε την άποψη μου για την μητρότητα

Charlize Theron: Το “Tully” άλλαξε την άποψη μου για την μητρότητα 470 900
Με χαρακτηριστικά κωμωδίας και δράματος, η απεικόνιση της μητρότητας στην ταινία “Tully” είναι... μπερδεμένη! Μήπως όμως έτσι θα έπρεπε να είναι;

Είναι μητέρα και μία από τις πιο ταλαντούχες και εντυπωσιακές γυναίκες του Hollywood. Η Charlize Theron, πρωταγωνίστρια του“Tully”, αποκαλύπτει το πως η συμμετοχή της σε αυτή την ταινία άλλαξε την κοσμοθεωρία της γύρω από τη μητρότητα! Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η ταινία υιοθετεί  μία προσέγγιση πιο κοντά στην πραγματικότητα. 
«Όποιος δει αυτή τη ταινία, θα φύγει από την αίθουσα με μία νέα άποψη γύρω από την μητρότητα» δηλώνει η ηθοποιός. 

Το "Tully" και η μητρότητα

Τα στερεότυπα των ταινιών του Hollywood γύρω από την μητρότητα είναι πολλά! Η λίστα με τις ταμπέλες άπειρη! Υπάρχει η «τέλεια» μαμά, η «εξαντλημένη» μαμά, η «εργαζόμενη» μαμά κ.ο.κ. Αλλά όσοι από μας έχουν μια ιδέα τι πάει να πει στ' αλήθεια να είσαι γονιός, γνωρίζουμε ότι οι μητέρες εκτός από μαμάδες είναι και άνθρωποι, και αν κάτι είναι σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι με μία και μόνο ιδιότητα! Και αυτό είναι μόνο ένα από τα κλισέ που το “Tully” στοχεύει να καταρρίψει. Κάποιες φορές με ωμή, άλλες με ευχάριστη αλλά κυρίως με μία έντονη ματιά γύρω από τη ζωή, την οικογένεια και την επιλόχιο κατάθλιψη. 

«Νιώθω ότι αυτή η ταινία με έκανε να αισθάνομαι λιγότερο μόνη ως γονιός. Έχω αντιμετωπίσει αυτό που νομίζω ότι πολλοί γονείς αντιμετωπίζουν καθημερινά. Είναι αυτή η αντίληψη ότι η μητρότητα είναι μόνο ένα πράγμα, και αν κάνεις κάτι άλλο από αυτό που έχουμε συνηθίσει, τότε αισθάνεσαι ντροπή και πιστεύεις ότι κάτι δεν κάνεις σωστά» τονίζει η Theron. 

Η Πλοκή

Η Marlo (Theron) είναι μητέρα δύο παιδιών και έγγυος στο τρίτο. Τη συναντάμε λίγες μέρες πριν γεννήσει. Αυτή και ο σύζυγός της, Drew, ζουν μια ήρεμη ζωή, όταν η καθημερινότητά τους αλλάζει από την άφιξη ενός νέου μωρού. Στα 40 της, η Marlo μοιάζει να αμφισβητεί τις επιλογές της ζωής της. Είναι προφανές ότι αγαπάει τα παιδιά της, αλλά σκέφτεται και τα όνειρα που άφησε για να ξεκινήσει μια οικογένεια. 
«Αυτό είναι που με ενθουσίασε. Δεν πρόκειται απλώς για μια ταινία για την μητρότητα", δηλώνει. «Δεν είναι απλώς μια ταινία για την επιλόχιο κατάθλιψη. Είναι μία ταινία για κάτι πολύ μεγαλύτερο, με το οποίο μπορείς να ταυτιστείς είτε είσαι γονέας είτε όχι. Ζω τη ζωή που θα έπρεπε; Έχω κάνει αυτά που θα έπρεπε για την ηλικία που είμαι; Θα αφήσω κάτι πίσω μου; Νομίζω ότι όλοι έχουμε τέτοιες σκέψεις»

Το «Tully” θα παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 31 Μαϊου. 

Δείτε το trailer: 

Πηγή: parenting.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας