Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 11:14:46 +0200 Υποαλλεργική σειρά βρεφικών ρούχων BIO από την Prémaman BIO από την Prémaman

BIO από την Prémaman

BIO από την Prémaman 470 900
Υποαλλεργική σειρά βρεφικών ρούχων BIO από την Prémaman

Ρούχα με οικολογική και κοινωνική “συνείδηση” ντύνουν το μωρό σας με απαλότητα και προστασία

Η Prémaman, πιστή στη δέσμευσή της να σας προσφέρει ρούχα μοναδικής ποιότητας και άνεσης, προτείνει για το μωράκι σας την υποαλλεργική σειρά βρεφικών ρούχων Bio. Η γνωστή αλυσίδα ρούχων και προϊόντων φροντίδας για τη μέλλουσα μαμά, το μωρό και το παιδί, προσφέρει εδώ και χρόνια ρούχα ειδικά σχεδιασμένα για να έρχονται σε επαφή με το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας, χαρίζοντάς του όλη την απαλότητα και την προστασία που χρειάζεται.

Η σειρά Bio της Prémaman, αποτελείται από άνετα μωρουδιακά ρούχα για βρέφη από 0-6 μηνών, υφασμένα με τις πιο αγνές ίνες βαμβακιού βιολογικής καλλιέργειας. Φορμάκια, κορμάκια, φορέματα, μα και αξεσουάρ, ντύνουν το μωρό σας με στυλ, χωρίς να περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες, όπως για παράδειγμα τοξικά, εντομοκτόνα, παρασιτοκτόνα, χλώριο και βαφές από βαριά μέταλλα. Παράλληλα, η φυσική επεξεργασία του βαμβακιού, καθιστά το προϊόν υποαλλεργικό και απόλυτα φιλικό προς το δέρμα.

Επιπλέον, τα ρούχα της σειρά Bio έχουν οικολογική και κοινωνική συνείδηση, καθώς οι εναλλακτικές βιολογικές καλλιέργειες που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία της σειράς συμβάλλουν θετικά στη μάχη κατά της ρύπανσης που προκαλείται από τις εντατικές καλλιέργειες του «βιομηχανικού» βαμβακιού, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν έναν από τους παράγοντες κλειδιά για την βελτίωση των εσόδων των καλλιεργητών.

Επισκεφθείτε τώρα ένα από τα 38 καταστήματα Prémaman σε όλη την Ελλάδα και αποκτήστε την πιο ευαίσθητη και προστατευτική σειρά βρεφικών ρούχων της αλυσίδας.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα της νέας συλλογής, επισκεφτείτε το site της Prémaman (www.premaman.gr. ) και ξεφυλλίστε τον online κατάλογο “Collections Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011” .

Και για να είστε μόνιμα ενημερωμένες σχετικά με τα νέα μας και τις προσφορές μας,  γίνετε φίλες με την Premaman και ακολουθήστε το group μας στο Facebook.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας