Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 14:24:30 +0200 Η Πολύχρωμη Σπείρα μαζί με την “Barbie in Princess Power” Barbie in Princess Power

Barbie in Princess Power

Barbie in Princess Power 470 900
Η Πολύχρωμη Σπείρα μαζί με την “Barbie in Princess Power”

Στο πλαίσιο της νέας παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Barbie, Η Σούπερ Πριγκίπισσα – Barbie in Princess Power» που θα παιχτεί τις επόμενες ημέρες στους κινηματογράφους, σε διανομή από την εταιρεία UIP, η Πολύχρωμη Σπείρα ετοιμάζει μία ξεχωριστή εκδήλωση, για τη σύγχρονη, ρομαντική πριγκίπισσα Barbie, στα Village Cinemas, στο Μαρούσι, στις 24 Ιανουαρίου, ώρα προσέλευσης 12:00.

Μέσα σε πλήθος ροζ-φούξια μπαλόνια και γλυκές μελωδίες τραγουδιών, η Barbie υποδέχεται τις φίλες της και σχηματίζει τη σούπερ ομάδα της. Τα παιδιά μεταμορφώνονται μέσα από Barbie Face Painting και Barbie Hair Styling. Δημιουργούν τη δική τους μάσκα της Barbie με ροζ κανσόν και τη διακοσμούν όπως τους αρέσει. Ενώ στο τέλος ποζάρουν για μια αναμνηστική φωτογραφία στο photo booth της νέας ταινίας «Barbie in Princess Power».

Στη νέα της δυναμική ταινία, η Barbie προσκαλεί όλες τις φίλες της να ενώσουν τις υπερδυνάμεις τους, δημιουργώντας μια σούπερ ομάδα, για να προστατεύσουν το βασίλειο  του καλού. Ας την υποδεχτούμε λοιπόν, συμμετέχοντας στη σούπερ ομάδα της, με μια σειρά από δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας