Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-03-18 15:57:33 +0200 Barbie: Η νέα συλλογή τιμά 12 γυναίκες-πρότυπα

Barbie: Η νέα συλλογή τιμά 12 γυναίκες-πρότυπα

Barbie: Η νέα συλλογή τιμά 12 γυναίκες-πρότυπα 470 900
Η ενέργεια βασίστηκε σε μία πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, που αποκάλυψε, πως τα νέα κορίτσια είναι λιγότερο πιθανό να δηλώσουν πρόθυμα να αναλάβουν ηγετικές θέσεις.

 

Η διάσημη αλυσίδα παιδικών παιχνιδιών θέλοντας να τιμήσει τα κορίτσια και την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, δημιούργησε μία νέα συλλογή. Οι 12 γυναίκες-πρότυπα από διαφορετικούς χώρους που διαπρέπουν και ηγούνται. Επιστήμες, τέχνες, ψυχαγωγία, εκπαίδευση και άλλοι χώροι στους οποίους συναντάμε γυναίκες πρότυπα, έρχονται στο προσκήνιο με τη νέα συλλογή “Role Models”.  

 

«Έχω τη δική μου Barbie! Περήφανη που βρίσκομαι ανάμεσα σε 12 καταπληκτικές γυναίκες, που σπάνε όλα τα εμπόδια στην καριέρα τους», έγραψε η Shonda Rhimes στο Instagram, η δημιουργός των σειρών "Bridgerton", "How to Get Away with Murder", "Scandal" και "Grey's Anatomy" κι ένα από τα 12 γυναίκες-πρότυπα. 

 

Η ενέργεια βασίστηκε σε μία πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, που αποκάλυψε, πως τα νέα κορίτσια είναι λιγότερο πιθανό να δηλώσουν πρόθυμα να αναλάβουν ηγετικές θέσεις. Όταν όμως εκτέθηκαν σε γυναικεία πρότυπα, ήταν πιο πιθανό να προσφερθούν εθελοντικά, να ηγηθούν σε ομάδες και σε διαφορετικές δραστηριότητες.

 

Η συλλογή αποτελείται από 12 γυναίκες-πρότυπα, τις Ari Horie, Pat McGrath, Melissa Sariffodeen, Adriana Azuara, Doani Emanuela Bertain, Jane Martino, Lan Yu, Butet Manurung, Sonia Peronaci, Tijen Onaran και Lena Mahfouf. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας