Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 12:36:07 +0200 Ο Γιώργος Θεοφάνους ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του babyspace radio στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Babyspace radio στην Ελένη Μενεγάκη

Babyspace radio στην Ελένη Μενεγάκη

Babyspace radio στην Ελένη Μενεγάκη 470 900
Ο Γιώργος Θεοφάνους ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του babyspace radio στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Στις αρχές του καλοκαιριού, όταν το babyspace συνάντησε τον Γιώργο Θεοφάνους και τότε γεννήθηκε η ιδέα για τη συνεργασία μας!

Από σήμερα, το μουσικό ραδιοφωνάκι, ένα όνειρο του Γιώργου Θεοφάνους, γνωστού για την αγάπη και την προσφορά του στα μικρά παιδιά από το Μουσικό Εργαστηράκι, εκπέμπει ζωντανά από την κεντρική σελίδα του babyspace.gr!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια, ιστορίες, παραμύθια, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και πολλά άλλα.
Είναι χωρισμένο σε θεματικές ενότητες: Είμαι έγκυος, Μωρό 0-12 μηνών, Νήπιο 1-3 ετών, Παιδί 4-6 ετών και Παιδί 7-12 ετών.

Τα μέλη μας κάθε φορά που συνδέονται ακούν απευθείας το πρόγραμμα που αντιστοιχεί στο προφίλ τους.
Πριν από λίγο ο μουσικοσυνθέτης ανακοίνωσε την έναρξη του babyspace radio στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και μαμά τριών παιδιών πέρσι τέτοιο καιρό από την εκπομπή της έδωσε στον Γιώργο Θεοφάνους την ιδέα για να δημιουργήσει ένα ραδιόφωνο. Ένα χρόνο μετά, ο ίδιος επέλεξε την εκπομπή της για να ανακοινώσει πως το babyspace radio by George Theofanous είναι στον αέρα.

Στο τέλος της εκπομπής, ο συνθέτης κάθισε στο πιάνο και έπαιξε το μουσικό θέμα της νέας ταινίας Χωρίς Σύνορα ενώ προέτρεψε την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τον Ορέστη Ανδρεαδάκη να ακούν babyspace radio!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας