Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-03-12 10:58:32 +0200 Η σχέση των μπαμπάδων με τις μικρές τους πριγκίπισσες μέσα από ένα βιβλίο που λατρεύουμε να διαβάζουμε με την κόρη μας. "Ο Μπαμπάς μου" το βιβλίο που δε θα φύγει ποτέ από τις καρδιές μας!

"Ο Μπαμπάς μου" το βιβλίο που δε θα φύγει ποτέ από τις καρδιές μας!

"Ο Μπαμπάς μου" το βιβλίο που δε θα φύγει ποτέ από τις καρδιές μας! 470 900
Η σχέση των μπαμπάδων με τις μικρές τους πριγκίπισσες μέσα από ένα βιβλίο που λατρεύουμε να διαβάζουμε με την κόρη μας.

Η αδυναμία που έχουν τα κορίτσια στον μπαμπά τους είναι γνωστή και η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να περιγράψουμε με λόγια αυτή τη σχέση. 'Eτσι, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης/illustatror Snezhana Soosh την περιέγραψε μέσα από το βιβλιο "Ο Μπαμπάς μου" δίνοντας μέσα από τις υπέροχες ζωγραφιές του σχήμα και χρώμα σε αυτή τη μοναδική σχέση. 

Τα 15 μοναδικά illustrations που θα βρείτε μέσα στο βιβλίο, αφηγούνται το νήμα που συνδέει έναν μπαμπά με τη μικρή του κόρη. Ο μπαμπάς σε κάθε σελίδα φαντάζει στα μάτια του κοριτσιού μεγάλος, ογκόδης, σταθερός, τρυφερός, γεμάτος συναισθήματα και αγάπη. 

Ειδικά εάν έχετε κάποια μικρή κόρη, με το βιβλίο αυτό θα τη βοηθήσετε να εκφράσει αυτό που νιώθει για τον μπαμπάκα της, να επικοιωνήσει μαζί του για δραστηριότητες που κάνει κι εκείνη μαζί του ή να τις δώσει πάτημα για μία όμορφη συζήτηση για ό,τι νιώθει για εκείνη. 

Ο μπαμπάς άλλωστε είναι ο πρώτος μας έρωτας! 

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Φουρφουρί.

 

Η ώρα του ύπνου, τα ατελείωτα παιχνίδια, μια τρυφερή αγκαλιά, μεταμφιέσεις και πολλές ακόμα στιγμές, ζωντανεύουν μέσα από μοναδικές ζωγραφιές!

 

Οι εικόνες αυτές δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Τις τελευταίες μέρες, ένα βίντεο με τον μπαμπά Josh Rinder που χορεύει με την 6χρονη κορούλα του, Audrey, ένα τραγούδι του Justin Timberlake κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Μπαμπάς και κόρη συγχρονίζουν τις κινήσεις τους και το θέαμα είναι πραγματικά απλαυστικό!

Πηγή: popsugar.com & todaysparetn.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας