Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-07-20 11:47:23 +0300 Ένα από τα λάθη που κάνουμε στην καλοκαιρινή μας βόλτα με το μωρό Bόλτα με το καρότσι

Bόλτα με το καρότσι

Bόλτα με το καρότσι 470 900
Ένα από τα λάθη που κάνουμε στην καλοκαιρινή μας βόλτα με το μωρό

Πολλές φορές η υπερβολική προστασία που δείχνουμε για το μωρό μας οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα.

Γνωρίζετε πως όταν τοποθετείτε ένα ρούχο ή ένα σεντόνι πάνω στο καρότσι τους για να τα προφυλάξετε από τη ζέστη, έχει τα αντίθετα αποτέλεσματα και το μωρό υπερθερμαίνεται;

Σύμφωνα με έρευνα Σουηδών, αυτού του είδους η σκίαση στην ουσία προκαλεί υπερθέρμανση του αέρα και δημιουργούμε ένα περιβάλλον παρόμοιο με αυτό ενός κλειστού αυτοκινήτου.

Οι ερευνητές βρήκαν πως η θερμοκρασία σε ένα καρότσι σκεπασμένο με σεντόνι ή ύφασμα ήταν διπλάσια απ΄ότι όταν ήταν χωρίς.  

Τι μπορούμε να κάνουμε για να κρατήσουμε και δροσερό το περιβάλλον του καροτσιού αλλά και προστατευμένο το μωρό μας. 

  • Αποφεύγουμε να βάζουμε πανιά ή υφάσματα για σκιά τα οποία δεν είναι διάτρητα. Επιλέγουμε υφάσματα όπως πχ κουνουπιέρα που βοηθούν τον άερα να περνά χωρίς να εμποδίζεται. 
  • Απαραίτητη για τις πρωινές βόλτες είναι η ομπρέλλα του καροτσιού. Η ομπρέλλα παρέχει σκίαση στο καρότσι καθώς παράλληλα αφήνει ανοιχτό στο περιβάλλον να κυκλοφορεί άνετα ο αέρας και να ανανεώνεται.
  • Μερικά καρότσια έχουν τη δυνατότητα να αφαιρούμε ένα μέρος τους προκειμένου να μην είναι τόσο ζεστή η θέση του μωρού. Στην περίπτωση αυτή καλό είναι τους καλοκαιρινούς μήνες να το βγάζουμε.
  • Ελέγχουμε τακτικά τη θερμοκραία του μωρού. Και φυσικά προσέχουμε να μην το χτυπάει ο ήλιος
  • Δεν παραλείπουμε το αντηλιακό του μωρού και περιορίζουμε τις βόλτες μας μεταξύ 10 και 3 το πρωί!

Καλές βόλτες! 

Aποκτήστε τώρα τα αντηλιακά του μικρού σας με έκπτωση μέχρι και -50% εδώ.

 

Τα πιο in αξεσουάρ για τη βόλτα με το καρότσι! 

 

  Diono Άγκιστρα Μεταφοράς Για Καρότσι (40545).Βοηθητικοί κρίκοι που προσαρμόζωνται στο καρότσι για να μεταφέρουν τις  τσάντες σας με τα ψώνια, την τσάντα-αλλαξιέρα και πολλά περισσότερα.Περιστρέφονται κατά 360 °. Μέγιστο βάρος: 3  κιλά  ανά γάντζο. Σε γκρι/μαύρο μόνο.Προσαρμόζεται στα παρισσότερα καρότσια της αγοράς.Διαστάσεις: 10,2x5,4x1,9cm

 

 

 

 Diono Αλλαξιέρα Change 'N Go. Φορητή αλλαξιέρα Change n’ Go με compact σχεδιασμό,που ξεδιπλώνεται σε ένα εύχρηστο μαλακό μαξιλαράκι με χρήσιμες θήκες αποθήκευσης.Με τρεις εσωτερικές τσέπες – από δίχτυ - που κλείνουν με φερμουάρ για τα απαραίτητα σας, ένα λουρί για να το στερεώνετε στο καροτσάκι και μια πλαστική θήκη για τα μωρομάντηλα. Είναι αδιάβροχη και πλένεται.Διαστάσεις: 58,4x68.6cm.

 

 

 

 

popsugar.com

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας